Goed en professioneel geholpen.
Behandeling werd duidelijk uitgelegd en doorgenomen.
het was een snel, clean, efficiënt en onpersoonlijk bezoek.
Vond de tandarts wel negatief. Had op wat mij betreft positief kritisch mogen zijn.
Vriendelijk
Gezin met jonge kinderen. We zijn keurig geholpen. Zonder lang te hoeven wachten. Maar ik mis de gezelligheid van een praatje en een kind op zijn gemak stellen. Zitten, kijken klaar. Een gemiste kans vind ik persoonlijk. Je kunt met een grapje of wat hartelijkheid, een glimlach zoveel meer bereiken. Voorheen was tandarts tichelaar daar een ster in. Dus dat missen wij nu. Ook hadden we een andere tandarts dan aan de telefoon besproken was.
Goede service fijne praktijk
Op tijd, alles wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren en waarom.
Vakkundig en op tijd geholpen
We hadden altijd een goed gevoel bij de praktijk maar sinds het groter is geworden en Douwe onverwacht is uitgevallen is het gevoel erg wisselend. We vinden dit erg jammer en hebben uiteindelijk besloten om naar een andere praktijk over te stappen.
Afspraak gemaakt en kon dezelfde dag nog terecht. Prima afgehandeld.
Goede informatie over de situatie en de mogelijkheden. Prettig geholpen.
Prettig
Uitstekende uitleg
Moest deze keer wel lang wachten.
Tandarts heeft goed uitgelegd wat hij aan doen was tijdens de behandeling.
Goeie ervaring ook nog uitleg en poetsles gehad.
Controle goed gegaan vriendelijk geholpen
Ik kwam er voor de eerste keer. Ze legde elke handeling uit. Ze was vriendelijk, belangstellend en authentiek. Daarbij nam ze de tijd om het zorgvuldig te behandelen.
Goed advies gehad omtrent behandelingen en kosten.
Begrijpt wat je bedoeld en stelt je op je gemak, net zoals Douwe Tichelaar.
Geen oordeel maar deskundig advies en meedenken.
Door de ziekte van mijn tandarts heb ik nu steeds een andere tandarts en vinden er allerlei controles plaats die er anders niet waren, zoals het maken van röntgen foto's en controle's door de mondhygiëniste, die het tandsteen gaat verwijderen, wat voorheen door de tandarts werd gedaan. De mondhygiëniste kost mij daardoor veel teveel tijd en geld De praktijk op zich is prima maar ik heb liever eerst overleg wat er gaat gebeuren en of ik dat wel wil en de keuze welke vaste tandarts ik zou willen.
De Wilde Hoeke 12
9022 AX Mantgum
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!