Snelle hulpverlening bij kiespijn
Puntje van aandacht is" de telefoon gaat tijdens de pauzes zeer luidruchtig en 10 minuten lang over, niemand neemt op!
Van kinds af aan al mijn tandarts, altijd positief ervaren. Van de week in no time een intense behandeling gehad, gelukkigkort voor mijn vakantie.
Goed ervaring goed geholpen
Mijn gebit wordt al jaren goed onderhouden door mijn tandarts.
Tandarts en assistentes erg plezierig in de omgang, ook met kinderen. Balie met dicht raam en 'niet storen' tijdens pauzes wel ouderwets...
Vriendelijk, behulpzaam en goed advies
Goed en vakkundig behandelingen.
Prettig en correct. Zou het prettig vinden als de tandarts ook weer tandsteen verwijderd en poetsinstructie geeft. Vervelend om daar weer voor terug te moeten komen
Zeer goede ervaring met Douwe Tichelaar. Hij is toegankelijk en duidelijk. Verstaat zijn vak
gewoon een goede nuchtere tandarts zonder allerlei phoeha! doet waar een tandarts voor geleerd heeft.
Ik zit al sinds mijn kindertijd bij de Tandartspraktijk Mantgum en dat bevalt heel goed. Daarom ook ben ik nu ik sinds 9 jaar in Utrecht woon ook nog niet overgestapt van tandarts.
Verdoving 3 keer niet volledig, luistert niet dat verdoving niet goed gezet, geen nazorg of uitleg.
Ik ben zeer tevreden! Altijd geweest!!
Altijd goede behandeling en goede apparatuur en meestal pijnloos
Heel veel vertrouwen in mijn tandarts! Zelfs op koninginne dag heeft hij mij van mijn kiespijn verlost!👍🏼🤗
De Wilde Hoeke 12
9022 AX Mantgum
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!