Gewoon duidelijk en rustig
Een tandarts die zijn vak verstaat, vriendelijk is en persoonlijke aandacht geeft.
Ik kwam hier als kind en nu met eigen kinderen. Een rustige en vriendelijke benadering
Vriendelijke ontvangst en een prettige sfeer. Geen onnodige poespas. Van te voren ben ik via de mail uitgebreid ingelicht over de corona maatregelen. Je weet precies wat je te wachten staat. Dank!
Ik had een afspraak om 09.00 uur en werd pas om 09.30 opgeroepen. Controle was goed, alleen het lange wachten verdiende geen schoonheidsprijs.
Goed persoonlijk contact met tandarts.
Plezierige ontvangst en vakkundig geholpen door mondhygeniste en tandarts.
Altijd vakkundig, gezellig en met de nieuwste snufjes bij de tijd.
Altijd vriendelijk nooit een vulling kapot of overnieuw.
Mijn ervaring bij tandarts Tichelaar is prima! Zou geen andere tandarts willen!
vriendelijk, accuraat, je weet waar je aan toe bent
Je wordt er kundig en vriendelijk behandeld
Ik ben geholpen
Ik ben al ruim dertig jaar bij tichelaar maar wat er nu gebeurt is vind ik genant. Mijn prothese zat een scheur in dit is netjes ingenomen en opgestuurd. Om 1600 uur kon ik het weer ophalen mijn prothese werd overhandigd in de wachtkamer waar meerdere mensen zaten te wachten, ik schaam me hier erg over en zei moet dit zo ja zei de asdistente hier is de prothese waar meerdere mensen bij zaten, ik heb het aangepakt enben naar de auto gegaan. DIT MOET ANDERS IK SCHAAM ME ZO.
Kundige tandarts, weet wat ze doet. Professioneel, aardig en neemt de tijd voor je.
Zorgvuldig omgaan met de kandidaten en een perfecte behandeling en zorg voor de tanden.
Goed geholpen door de vriendelijke tandarts en assistente.
kundig en vriendelijk personeel
positief
zie boven
Het uit de stoel opstaan is nog steeds het beste onderdeel van de behandeling.
Duidelijke uitleg, vlotte behandeling
Tichelaar is een prettig persoon om door geholpen te worden
De Wilde Hoeke 12
9022 AX Mantgum
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!