Veel aandacht en deskundigheid en een plezierige sfeer
Het enige wat mij verbaasde is dat de arts mij 3x gevraagd heeft hoe goed ik verzekerd was. Beetje vreemd..
Al mijn hele leven bij dezelfde tandarts. Altijd leuk en vriendelijk, goede zorg en een fijne ervaring.
Kom er al jaren bij Douwe Tichelaar. Altijd goed geholpen en weet ook lastige ingrepen te klaren. Ontspannen en vriendelijke sfeer en menselijke benadering. We gaan er altijd met “ plezier” naar toe.
Ondanks de corona ben ik fijn en veilig geholpen!
Ik vind het altijd fijn als ik voor mijn spalkje moet komen, dat ik bij een jonge meid van mijn eigen leeftijd terecht kan. Ze is erg aardig, ze straalt van nature iets kalmerends uit.
snel en correct
top
Goede vakkundige tandarts!
Zg
Prettig geholpen door de tandarts. Ik ben nieuwsgierig naar wat de 'codetaal' betekent die de tandarts en assistent gebruiken. Ze praten over mijn gebit en ik ben iemand die graag alles wil weten. Persoonlijk vind ik de wachtruimte erg krap.
Geweldig kan niet beter fijne vakantie gr.
We worden goed geholpen en er wordt ruim tijd voor de controle genomen.
Prettig
staat hier boven
ik ben heel tevreden over de praktijk . Hele goede behandeling altijd , goed uitgelegd wat er moet gebeuren . Je voelt je wel gehoord.
altijd een praatje leuk ontvangst en vlotte/goede behandeling .
Prima. Maar ik vind het minder dat er steeds andere behandelende tandartsen zijn
Altijd goed. Zit er al meer dan 30 jaar en nu zitten mijn kinderen ook bij douwe.
netjes ontvangen en behandeld
Wij zijn zeer tevreden over de tandarts praktijk. Het valt ons echter iedere keer weer op dat als wij een afspraak hebben om 13.00 uur. er niemand in de receptie zit,personeel nog naar beneden moet komen etc etc. groet hans en rieke ligtelijn
IK ben er nieuw. mijn oordeel is voorlopig. waarom nog geen nota ? Het gaat me in de eerste plaats om de kwaliteit. daarover weet ik nog weinig, maar voorlopig alles OK. Wat ik wel heel naar vind, is dat U in de eMail suggereert dat dit in 30 sekonden te beantwoorden is .. Ik denk dat U hiermee mij niet tot vriend maakt, en dat ik bij een volgend verzoek om kommentaar niet meer antwoord.
De Wilde Hoeke 12
9022 AX Mantgum
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!