Te druk ivm corona
Vriendelijk en kundig
Een heel lieve en aardige tandarts en assistente. Ze heeft meteen mijn spalkje gemaakt. Top!
Begrip dat niet alles meer op de plank liggen, maar direct besteld.
Ik ben al heel lag klant bij de praktijk en dan bij Douwe. Deze keer door een andere tandarts behandeld ivm ziekte, maar dat was ook prima
We komen al ongeveer 30 jaar bij Tichelaar. Erg aardige tandarts. Altijd goed behandeld. Erg plezierig dat alles in 1 keer kan. En met het hele gezin. De afgelopen keer moesten we 25 minuten wachten zonder dat er iets gezegd werd. Tip, meld even dat het wat langer duurt, weten wij waar we aan toe zijn. Nieuwe tandarts, moet wennen.
Ik heb geen idee wie de tandarts is die geholpen heeft. Geeft een idee van lopende band werk.
Zoals ik gewend ben, ook nu weer optimaal geholpen. Ook de afspraak kon op korte termijn plaatsinden.
Goed geholpen en perfect opgelost.
Geeft duidelijk uitleg
vlotte behandeling
Ik word altijd vriendelijk geholpen. Goede uitleg behandeling. Persoonlijke benadering.
Tandarts was prima maar ik kwam daar voor gebitscontrole en toen werd er geconcludeerd dat ik een gebitsreininging nodig had. Moet ik weer apart een afspraak maken. Waardeloos. Als het nu een lange ingreep was maar, Douwe Tichelaar deed dat altijd meteen even. Net of we er niet vrij voor hoeven te vragen. Gr Ale Kundersma
Lief en leuk team, knappe jonge blonde assistente. Fijne sfeer
Correcte behandeling.
staat hier al boven
Zorgvuldig, rustig en duidelijke uitleg.
Niet alle tanden en kiezen zijn gecontroleerd en de gebitsreiniging stelde helemaal niks voor.
Is het mogelijk dat je vooruit weet dat er foto’s gemaakt worden? Nu werd het me medegedeeld en gedaan. Daarbij zou ik graag meer info horen. Hoe vaak en waarom en hoe ziet het eruit? Ik kreeg het gevoel dat ik, als ik niet had gevraagd, niets te zien (foto’s) had gekregen. Misschien was het druk? Althans die indruk kreeg ik? Niet teveel vragen en snel weer de volgende patiënt... hoop volgende keer meer info/aandacht.
Prima tandarts voor de halfjaarlijkse contrôle en eventueel vullen! Snel en tijdig geholpen bij tandartsenprakti Tichelaar in Mantgum.
Zeer pijnlijke behandeling
Mooi dat een andere tandarts mij kon behandelen, zonder nieuwe afspraak. De Bruijn doet het iets anders dan ik gewend ben bij Tichelaar maar het gevoel was over het algemeen goed. Ik vroeg waarom niet polijsten na tandsteen verwijderen. Maar dat kwam door corona zei tandarts, vanwege spetteren. Snapte het niet zo goed. Hij heeft een spatscherm en mondkapje en ik dacht dat dat erbij moest. Dat gaf even raar gevoel bij weggaan. Zo van het is niet af zoals het altijd gaat en ik kon mn mond ook niet spoelen. Voelde ook niet echt prettig. Maar over het algemeen wel goed gevoel. En ik hoorde niet elke tandarts doet tandsteen verwijderen. Erg fijn dat de Bruijn dit wel doet, anders moest ik nog een keer terugkomen bij mondhygiënist en dan zit je nog een keer ook met werk en zo. Dus prettig dat het in 1x kon.
Er wordt zeer matig gecommuniceerd over decgang van zaken en veranderingen. Zo wist ik niet dat we een andere tandarts als gewoonlijk kregen. Ook de zorgverlening verliep anders. Puur een controle bezoek, geen tandsteen verwijderd e.d. Vervelend vind ik dat daar weer een andere afspraak voor gemaakt moet worden. De controle was verder prima, er werd serieus en professioneel met klachten van het gebit om gegaan. Er is een vriendelijke benadering.
Klantvriendelijke praktijk. Laatste tijd beetje rommelig en je merkt dat tandarts Tigchelaar niet aanwezig is wat maakt dat je gaat nadenken over eventueel op zoek gaan naar andere tandartsenpraktijk. Mocht tandarts Tigchelaar terugkomen dan blijf ik zeker.
It wie by de start al oankûndige: der wurdt Frysk praten by de toskedokter yn Mantgum. Ik ha dat ûnderfûn. Mar ek de wize wêrop ik behannele bin, hat my goed dien. Korrekt!
De Wilde Hoeke 12
9022 AX Mantgum
Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!