keurig op tijd, en met goede uitleg geholpen
Eerste x geweest vond niet goed geeft me verdoving en gaat gelijk bezig terwijl de verdoving nog niet eens werkt toen ik onderweg naar huis ging werkte het pas jammer
Dhr. Wempe is voorkomend en heel vriendelijk. De behandeling was heel goed, hij communiceerde goed wat hij doet en stelde je gerust. Hij is volgens mij alleen op woensdag, dat is het wachten waard.
Nemen de tijd en duidelijke uitleg geeft een betrouwd gevoel
Lekker rustig de behandeling
Prima geregeld met de covid maatreges. Een prima tandarts en mondhyginiste.!
goede zorg verleend
Positief
Zeer vriendelijke en meedenkende praktijk. Ik er ben zeer gerust op dat de behandelingen die nog moeten gebeuren in goede handen zijn.
Voor de eerste keer bij een nieuwe tandarts, na 40 jaar afscheid genomen van de vorige. Is even wennen, maar voelde goed.
Uitstekend hoe zij te werk ging. Zorgvuldig en zeer grondig. Mijn tanden zijn weer verzorgd voor de komende tijd. Ook haar instructies helpen daarbij. Bedankt!
Vriendelijke ontvangst. Onderzoek en beoordeling gebitssituatie resoluut en efficiënt. Helder uitleg na constateren van kies probleem.
Perfecte service
Goed behandeld,goed uitgelegd
Correcte behandeling zowel bij de mondhygiëniste als bij de tandarts en zijn assistente. Het Coronabeleid is goed geregeld.
De mondhygieniste is ontzettend lief en houdt er erg veel rekening mee dat ik bang voor pijn ben en door haar geef ik mezelf goed neer
Ik ben vriendelijk benaderd en heb duidelijke afspraken met tandarts Tempe kunnen maken.
Mijn ervaring is dat ik geen nummer ben. Kleinschalig.
Wachtruimte straalt rust uit. Vriendelijk, vlot en correct geholpen.
Graag mond hygienist en tandarts op aansluiting behandelen Indian mogelyk
mijn ervaring is positief
Professionele behandeling en goede begeleiding. Zeer nette en schone praktijk, de ervaren medewerkers zijn uitermate vriendelijk en gemoedelijk in de omgang. Duidelijke (Corona-)adviezen en uitleg. Top praktijk.
Cynthia Lenigestraat 22
8754 CD Makkum