Prettige bejegening en zorgvuldig behandeld
Zonder overleg zo maar wat doen
Ben tot op heden erg tevreden bij mondzorg Makkum.
Ik kom met een schoon gebit uit de stoel
De assistent heeft heel snel een spoed behandeling voor mij geregeld bij de kaakchirurg .
ZIE BOVEN
Wist wat er ging gebeuren en verder goed geholpen
Ik ben snel en goed geholpen. Ik kon gelijk door lopen
iedere keer een andere tandarts. vullingen die er niet goed inzitten, Repareren onder "garantie" maar dan wel rekeningen sturen. Ik ben niet tevreden.
Hele gastvriendelijke/ open / eerlijke tandarts. Er wordt snel gehandeld indien er een nieuwe afspraak volgt. Je wordt rustig benaderd, en je wordt op je gemak gesteld. Dit doet een mens goed!!
Graag nieuwe mondhygiëne medewerker Alle tandartsen zijn vervangen alleen nu de slechtste nog de mondhygiëniste.
Normaal
mijn ervaring is prima.
vlot, zorgvuldig en duidelijk, klant vriendelijke benadering
zeer goed
is mn hobby niet tandarts gaan maar ze blijven mooi rustig en de vragen die ik had hebben ze goed uitlegt ook anneke de mondhygiëniste
Oplossingsgericht.
Ik ha yn de stoel sitten bij toskedokter Bies. It gong tige rêstich om en ta. Hr Bies naam alle tiid foar syn wurk, alteast sa kaam dat bij mij oer. De oare kear meitsje ik (wer) in ôfspraak bij hr Bies.
Vriendelijk personeel.
Eerste afspraak 8.45 controle 2 afsprrak11.45 vulling 3 afspraak 14.00 mondtandsteen week later 2 kiezen trekken
Goed geholpen,vriendelijke dienstverlening
Ben door tandarts van der Wal en Ankie geweldig geholpen. Zie er altijd erg tegenop maar als ik op de stoel lig en zij zijn bezig dan komt de rust over mij.
Cynthia Lenigestraat 22
8754 CD Makkum