Ik hoefde niet lang te wachten, de hulp bij zowel de balie als tijdens de controle was erg vriendelijk en ik heb geen last gehad van de controle
Ik ben zeer tevreden omdat ik vakkundig en vriendelijk geholpen ben.
Prettige sfeer, uitstekende behandeling en uitleg van de behandeling.
Idem
Prima altijd vriendelijk
Goed geholpen door vriendelijke mensen
Het was heel fijn dat ik na mijn telefoontje dezelfde morgen al geholpen werd. Goede behandeling en aardige mensen.
Prima behandeling en uitleg gehad
tandarts kon geen klachten vinden, en die zit er toch wel. Nu moet ik weer een afspraak maken en weet ik niet of ik nu nogmaals deze kosten moet gaan betalen. Hoe lossen tandartsen dit op?
was spijtig dat afwezigheid tandarts niet voor afspraak is gemeld, gelukkig was vervolg afspraak met anneke wel conform afspraak zodat mijn andere vervolg afspraken goed mogelijk waren. Het blijft spijtig dat er nu een ploeg van 4 tandartsen is die relatief (tov van hoekstra tijdperk) veel verloop vertonen. De diverse tandartsen die geholpen hebben (mede dankzij wel trouwe hulptroepen) waren wel naar tevredenheid. Ik hoop dat het in de toekomst nog eens heel gemakkelijk gaat worden dat je in de wachtkamer gaat liggen "lounchen", buiten bewustzijn word gemaakt en na de behandeling weer ontwaakt, met briefje van wat er verspijkerd is en dat je eventueel nog even kunt vragen waar je op moet letten/verbeteren (bv receptionist).
Vriendelijk en to the point. En vakkundig naar mijn mening
Nvt
Zeer goed en aandacht voor patiënt
Goede behandeling,
Wat ik als zeer fijn heb ervaren is het meedenken en naar oplossingen zoeken.
Fijne tandarts, het werk van de mondhygienist is niet mijn favoriet maar dan zal ik zelf beter moeten vlossen…
Prima behandeling
Goede zorg.
prettig behandeld
vriendelijk en persoonlijk van afspraak maken, ontvangst tot behandeling. Alles punctueel, zorgvuldig en zeer correct.
Prima geholpen
Cynthia Lenigestraat 22