Hello there!

Good personal, good servicess, amability Until now i was scarred and i have bad memories with tooth medics. But now, i am ok and the fear is gone. I wish you all the best!

• de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
  • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? ja
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) ik weet het niet meer

Snelle en prettige behandeling.

Goed. Positieve en professionele benadering.

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) tandarts

Goede ervaring

Klantvriendelijk Goede behandelingen

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) mondhygiënist

het bevalt me zeer goed

het bevalt me zeer goed

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? nee, maar uitloop werd gemeld

zijn geweldig

zeer vriendelijk geruststellend zeer tevreden over de prachtige vulling .pijnloos .blij met mijn glimlach.

• de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.

Ik kom alleen bij de mondhygiënist en dat is goed. Geen tandarts meer gezien sinds het vertrek van Marjolein. Ik kom op vrijdagmorgen naar de praktijk in Makkum. Dan is er geen geen bedrijvigheid en erg stil in de wachtruimte. Ook zit er niemand achter de balie. Hoe het door de week is heb ik geen ervaring mee. Aanbevelen bij anderen is dan ook moeilijk.

• de termijn voor het maken van een afspraak
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? nee, en uitloop werd niet gemeld

Heel goed op de hoogte gehouden

Alle begrip voor de maat regelingen

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden

Uitstekende behandeling, correcte behandeling en zeer vriendelijk

Zie hierboven

top

top!

zeer aangenaam

Vlot en, voor zover ik kan beoordelen, goed geholpen. Na afloop van de mondhygiëniste ("Anneke") was mijn gebit nog nooit eerder zo schoon. Laat die in ieder geval blijven.

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? N.v.t.

Vlot en goed

Snel en goed geholpen, geen klachten achter af.

goede service, goed behandeld

Helaas moest ik een half uur wachten voordat ik aan de beurt was. De mondhygieniste is niet altijd voorzichtig. Een paar dagen na de behandeling had ik nog een gevoelige mond en wangen.

snel en adequaat behandeld

voldoende, een redelijke ervaring

De eerste afspraak werd een week van te voren verplaatst naar 2 dagen erna om 15.30. Heb een half uur moeten wachten in de wachtkamer.. dit vond ik een beetje slordig

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik kom met meer last van mijn mond terug, jullie hebben mij NIET verteld wat jullie gingen doen. Hebben geen afdruk gemaakt van mijn kies die NOGSTEEDS niet goed is, met de 2de afspraak hebben jullie het geprobeerd recht te trekken maar is er niet van gekomen, mijn vullingen laten los en ik heb een enorm groot gedeelte van mijn kies hebben jullie gwn maar opgevuld, zonder een afdruk te hebben gemaakt vantevoren. Ik ben enorm boos en ben NIET van plan de hele rekening te betalen. Ik ben een angst patient en jullie durven op de site te zetten dat jullie daarin gespecialiceerd zijn wat NIET waar is. Alles waarom ik bang ben voor een tantarts is die dag gebeurd, ik heb vantevoren aangegeven dat jullie moeten vertellen wat er is gebeurd, wat NIET gebeurd is alleen de 2de afspraak wel. Wat ik constant hoorde tijdens de behandeling is dat de tantarts tegen de assistente zei ik weet niet hoe het moet ik kan dit niet ik werk met andere dingen. Jullie hebben mijn angst alleen maar groter gemaakt en ben enorm geschrokken met hoe jullie met de patienten omgaan.

• Hoe heeft u de openingstijden van de praktijk ervaren? N.v.t.
  • Hoe heeft u de termijn voor het maken van een afspraak ervaren? N.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

De neie toskedokter is my goed bevallen, mar no hie ik ek it gefoel dat Marjolein it gebit goed efter litten hat.

goede service, goed behandeld

Een prima nette pratijk , schoon en aardig personeel

goede mondhygieniste.

• Hoe heeft u de openingstijden van de praktijk ervaren? N.v.t.
  • Hoe heeft u de termijn voor het maken van een afspraak ervaren? N.v.t.

goede service, goed behandeld

Bij mijn allereerste bezoek had ik het gevoel dat de heer Wempe zeer kundig is.

• Hoe heeft u de informatievoorziening over de kosten ervaren?
  • Hoe heeft u het (resultaat van het) tandheelkundig handelen ervaren? N.v.t.

slechter dan verwacht

Je hebt verschillende tandartsen waar je terecht komt. Waarom is dat zo?

Vriendelijk, rustig.

prima resultaten.