Is goed
Snel,kundig en aardig geholpen
Ik wordt altijd snel geholpen. ze melden me dingen op tijd en kijken wanneer het beste is om een vervolgafspraak te maken. Alles is duidelijk, simpel en gemoedelijk.
Tandarts was zeer zorgvuldig, geen wachttijden en ik stond snel weer naast de behandelstoel!
n.v.t.
De behandeling verliep uiterst vlot en deskundig.
Tandarts is kundige en rustig. Mondhygiëne is wreed zeer pijnlijk graag omschoolden of vervangen.
Misschien toeval maar gebeld en de zelfde dag geholpen. Bij controle herinnering van jullie kant vind ik positief.
Na lange tijd moest een gaatje worden gevuld. Deze zat naast een oude vulling die er dus uit moest. Met de verdoving en omdat duidelijk werd verteld wat er steeds ging gebeuren, was dit voor mij allemaal prima te doen. Mijn aversie tegen een tandartsbehandeling (vanuit vroegere ervaringen) is duidelijk verminderd
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Voelde goed en voelde mij op mijn gemak.
Goed geregeld, hun best gedaan om aan de coronamaatregelen te voldoen. Prima en snel geholpen.
Zorgvuldig geholpen door de heer Wempe tandarts
Geen vaste tandarts. Tandarts maar de helft van de tijd beschikbaar. Het opperhoofd zelf zat tijdens de behandeling meer te zaniken over het gebrek aan gereedschap dan dat ie aandacht had voor mijn bloodliggende tandwortel. De.problemen hebben vervolgens dik twee maanden aangehouden en zin nu, twee jaar later mog niet weg. Wacht nu al bijna twee maanden op een offerte voor een kroon. De jonge tandarts voor Makkum (weer zijn naam kwijt) is vriendelijk en lijkt me te.weten wat ie doet. Lastig om dat zeker te weten, gezien het feit dat de eerste gezamenlijke actie twee maanden duurde Mondhygiëniste ís prima
Alles komt gehaast over. Het lijkt erop dat men wil behandelen om te behandelen. Geen overleg. Tandarts is nieuw en nooit voorgesteld? Begint gelijk in het gebit om te trekken. En veroorzaakt schade. Er ligt een mens in de stoel geen melkkoe.
Prettige behandeling en er werd goed aan de door het RIVM ingestelde maatregelen gehouden.
zeer goed en een prima zweer.
Een fijne behandeling .zeer vriendelijk en vertrouwd gevoel.
Vertrouwd en goed
Goed en snel behandeld
ben hier geweest omdat ik pijnklachten had de tandarts en assistentes waren erg aardig en de tandarts tydens t onderzoek rustig zodat ik t niet als naar heb ervaren heb grote angst maar t viel erg mee
Zoals hierboven. En heel erg kundig. Vraagje, waarom staat mijn tandarts Gabriel er onder niet bij? Is hij er niet meer? Mvg, Gera
Cynthia Lenigestraat 22
8754 CD Makkum