Ik was erg zenuwachtig omdat ik 20 jr niet bij een tandarts was geweest, maar het ging goed. Door de rustige aanpak, werd ik zelf ook rustiger.
Voor mij een nieuwe tandarts, deskundig en vriendelijk .
Was goed
Op tijd en goed geholpen.
vriendelijk en duidelijk
Vertellen wat ze doen, dit is erg prettig
Afspraak zoals gepland . Niemand gezien alleen de mond hygiëniste , deze heeft haar werk goed gedaan . Zeer vriendelijke vrouw .
Ik ben content met Mondzorg Makkum
Idem
je word vriendelijk geholpen en op je gemak gesteld, word duidelijk aangegeven wat er word gedaan dus geen reden om zenuwachtig te zijn, zo hoort het bij de tandarts te gaan.
Keurige behandeling conform richtlijnen . Tandarts gabriel
we zitten nog midden in de corona tijd en durfde niet naar de tandarts. maar als je pijn krijgt moet je wel. ik kon nog dezelfde dag terecht en werd ook meteen behandeld grote klasse. erg bedankt.
Goed geholpen. Niet alleen aandacht voor de tanden maar ook nog een praatje gemaakt.
keurig op tijd, en met goede uitleg geholpen
Eerste x geweest vond niet goed geeft me verdoving en gaat gelijk bezig terwijl de verdoving nog niet eens werkt toen ik onderweg naar huis ging werkte het pas jammer
Dhr. Wempe is voorkomend en heel vriendelijk. De behandeling was heel goed, hij communiceerde goed wat hij doet en stelde je gerust. Hij is volgens mij alleen op woensdag, dat is het wachten waard.
Nemen de tijd en duidelijke uitleg geeft een betrouwd gevoel
Lekker rustig de behandeling
Prima geregeld met de covid maatreges. Een prima tandarts en mondhyginiste.!
goede zorg verleend
Positief
Zeer vriendelijke en meedenkende praktijk. Ik er ben zeer gerust op dat de behandelingen die nog moeten gebeuren in goede handen zijn.
Voor de eerste keer bij een nieuwe tandarts, na 40 jaar afscheid genomen van de vorige. Is even wennen, maar voelde goed.