Alles volgens afspraak
Ik vond de nieuwe tandarts nog onzeker. Ze liep 30 min uit, waardoor ik voor mijn behandeling een nieuwe afspraak moest maken. Dat zou normaal niet erg zijn, maar mijn eerste twee afspraken voor deze tand waren wegens omstandigheden van de nieuwe tandarts door jullie afgezegd. Nu ga ik volgende week bij een andere tandarts in jullie praktijk mijn tand laten vullen. Dit vind ik niet zo.n goede start in vertrouwen hebben van je tandarts.
Vriendelijk ontvangen. Wel even moeten wachten. Kundig geholpen.
Een 9
Goed geholpen
fijne vertrouwenwekkende ontvangst. Tijdens de behandeling prima uitleg en advies. Rustige werkwijze met begrip voor de cliënt. Deze mondhygiëniste heeft zeker mijn voorkeur.
Prima!
Prima praktijk. Informatie betreft behandelplan is goed. De informatie betreft kosten voor het behandelplan zijn niet besproken. Wellicht dat deze info ook gelijktijdig transparant met cliënt kan worden besproken?
Tandarts stelde zich keurig voor en gaf aan dat er mogelijk taalmoeilijkheden konden zijn aangezien ze van Spaanse origine is. Ik heb geen problemen hier mee ervaren en vond haar Nederlands van ruim voldoende niveau.
Altijd een sms als herinnering fijne mensen vakkundig en openhartig
Ik werd snel,vakkundig en pijnloos geholpen door het verwijderen van een afgebroken tand. Voor iemand die, zoals ik, panisch is bij het vermelden van tandarts is dit écht een aanrader!!!
Alle lof voor Anja
Waardeloos! Bellen 1 week voor afspraak dat meneer op vakantie gaat! Gevraagd om bezoek voor mijn tandartsafspraak vroeg of last op dag, enige optie was midden op dag! Mondhygiënist zou zelf contact opnemen, maar nooit wat van gehoord! Waardeloze service dus!
2 behandelingen. Eerst mondhygienist was super erg grondig en alles goed uitgelegd. Tandarts was zeer kort af, geen uitleg, verdween halverwege de controle en kwam na 20 minuten pas weer terug zonder uitleg.
ik had geweldig leuk gesprek naast het belangrijkste perfekte mondhygiene door mevrouw Trouw die mensen op gemak stelt en nuchtere geweldig en zeer kalm zeer grondig het gebit van mij reinigde de in deze afspraak kortgeleden. fijn gesprek verder. zeer aan te bevelen.
Prima behandeld niet lang hoeven te wachten
goed en vriendelijk
Ik kom al jaren bij deze praktijk echter de steeds wisselende tandartsen beginnen mij tegen te staan. Alles moet gehaast en het gevoel van een gezonde patiënt arts relatie is gewoonweg treurig te noemen. Opeens afgelopen week een jonge dame waarmee het communiceren wegens een taalbarrière haast onmogelijk was. Niet mijn vaste tandarts bij wie ik een afspraak had gepland en dit zonder enig overleg of vermelding. Ze stelde zichzelf niet eens voor, het had net zo goed de schoonmaakster kunnen zijn. Ik weet nu nog steeds niet of ze überhaupt een tandarts was of iemand die tandarts speelt. Ik denk erover om de praktijk te gaan verlaten. Niet om de receptie, die zijn geweldig, maar vanwege de onpersoonlijke benadering van de soms haast autistisch overkomende tandartsen. De praktijk draait bij gratie van de vriendelijkheid en deskundigheid van de receptie en niet op de vriendelijkheid en goede benaderbare tandartsen. Ik zou adviseren om de mensen van de receptie de touwtjes in handen te geven. Die overzien veel beter waar de knelpunten aanwezig zijn. Als voormalig manager van grote organisaties zijnde heb ik de volgende tip. Haal eens flink de bezem er doorheen. Een goede reputatie opbouwen duurt lang. Een goede reputatie afbreken gaat als vanzelf indien niet alle puntjes op de spreekwoordelijke i staan.
Goede mondhygiënist
Had een gebroken kies. Kon binnen een paar dagen geholpen worden.
Vanwege Corona werd van tevoren gevraagd om niet te vroeg en niet te laat te komen. Ik was keurig op tijd, maar ik vond het wel vreemd dat er 5 personen aanwezig waren. Ik was ongeveer na een half uur aan de beurt. Ik vind het totaal niet erg om te wachten, maar vanwege jullie vraag om niet te vroeg te komen, keek ik toch verbaasd. Verder was ik dik tevreden over de balie medewerkers, de assistente en de tandarts.
behandeling pijnloos en accuraat . Het enige minpuntje is de onderbezetting aan de balie , wachten . Waarom als het druk is geen 2e erbij zetten .
Heel goed
Prima zorg
Geweldige service, vriendelijke behandelaars en receptioniste, goede uitleg
Huijbergseweg 12
4631GE Hoogerheide
Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!