Fijne behandeling; vriendelijk en klantgericht
Een lieve tandarts die alles goed uitlegde en heel lief is voor kinderen
Tandarts met veel ervaring
Ondanks mijn angst voor tandarts behandelingen wordt ik door tandarts cromheeke en assistentes altijd prima geholpen en heb ik heel veel vertrouwen. Ook het resultaat was prachtig Karin van hoof
Goede deskundige mensen
Volgens afspraak op tijd geholpen en een vriendelijke en vlotte volgende afspraak gemaakt!
Zoals lange tijd heb ik een hele fijne en goeie ervaring met het team Ze zijn een super team. Ik ben dik tevreden .Ik was eerst naar de tandarts en daarna de mondhygieniste geweest
zeer goed
Ik ben uiterst tevreden over de controle, uitleg en reiniging.
Ik heb totaal 45min moeten wachten. Na 30min ging ik zelf informeren omdat ik patiënten voor en na mij wel geholpen zag worden, daarna kreeg ik pas te horen dat de afspraak voor mij erg uit liep. Als je een patiënt niet binnen de geplande tijd kan behandelen plan je toch een vervolg afspraak in? En er was geen privacy want ik kon de patiënt die voor mij was in de ruimte achter mij horen. Dus hij kon ook alles van mij horen.
Vriendelijk, goede ontvangst. prettige omstandigheden
Goede tandarts, zeer tevreden.
Geen
Vlot geholpen, zeer zorgvuldig.
goed geholpen
Ik had klachten ,ik kon de zelfde dag komen.
tandarts assistentie heeft mij perfect geholpen (gebitsreiniging) helaas was de tandarts verhinderd en moet ik nu nog een keer terugkomen. maar wel vrij voor genomen.
Het zijn gewoon goede en leuke bekende die hun vak goed uitvoeren.
Ik werd zeer klantvriendelijk en vakkundig geholpen.
OK
Aan de balie zitten vriendelijke medewerkers die een bezoek /behandeling inplannen. De behandeling verloopt kundig, vriendelijk.
Huijbergseweg 12
4631GE Hoogerheide
Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!