Kreeg mijn gebit mee na reparatie en er mocht niet gepast worden of hij goed zat. Hij zat dus niet helemaal goed en de ruitertjes zaten nu ook los doordat het gebit niet goed past. Had geen tijd om gelijk terug te gaan door drukte op mijn werk Moet dus nog een nieuwe afspraak maken Ben hier niet tevreden over
Mooie moderne tandarts praktijk Al het personeel is vriendelijk en behulpzaam
Mijn ervaring is goed, ik kom al sinds klein af aan in deze praktijk. Altijd vriendelijke mensen en ik ben altijd goed en correct geholpen. Een puntje ter verbetering is een systeem dat reminders stuurt voor reeds gemaakte afspraken. Maar daar wordt aan gewerkt heb ik begrepen.
Netjes kies die afgebroken was weer hersteld
Mijn vragen werden goed en begrijpend beantwoord dus kijk ik uit na de volgende behandeling
Vriendelijke behandeling, rustige tandarts, geeft heldere informatie over behandeling en kosten. Werkt voorzichtig, netjes en (niet onbelangrijk) zonder pijn te doen.
?.
Een hele goede ervaring
snel en goed geholpen
Vriendelijk..meedenkend..
Prima behandeling; zorgvuldig en professioneel. Goede informatie, vriendelijk. (Soms te lange tijd wachttijd bij een afspraak)
Zeer goede uitleg over de te behandelen pijnklachten en wat de beste oplossing is.
n.v.t.
Zeker nadat ze in het nieuwe pand zitten is het een stuk beter geworden.
Vriendelijk personeel.
Het is een goede praktijk met leuke tandartsen. Sommige personeelsleden zijn redelijk koud en kil, Maar goed werk is het belangrijkste.
Ik kon vrij snel komen toen een vulling afbrak. Alles ging vlot en vakkundig!
Prima tandarts. Heel vriendelijk. Voor de kids erg lief ook.
Prima behandeling, ziet er prima uit.
Vanaf afspraak maken tot en met controle vriendelijk
No-nonse en vriendelijk
Tandarts was te laat (file), dit werd echter direct gemeld met een verwachtte duur.
De afspraaktijd liep ruim een kwartier uit hoewel het rustig was en er meerdere medewerkers aan het werk waren. Zonder vooraf aan te geven dat er geen handen geschud zouden worden werd bij het weggaan mijn uitgestoken hand geweigerd met de zin " dat doen we niet meer" hetgeen clientonvriendelijk overkomt als je niet vooraf ingeseind wordt. De controle was opmerkelijk kort, duurde 5 minuten terwijl eerdere controles meestal veel langer waren. Wat mij weer het gevoel gaf dat de uitlooptijd via mijn afspraak ingehaald moest worden. Er werd correct geïnformeerd over de staat van mijn gebit ( geen bijzonderheden) en er werden verder professionele vragen gesteld. De ontvangst aan de receptie was vriendelijk en correct. Het zag er overal schoon en netjes uit.
Huijbergseweg 12
4631GE Hoogerheide
Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!