Prettig
vlot geholpen. alleen te vroeg covidlijst ingevuld.had ik moeten doen op de dag van behandeling wat eigenlijk vrij normaal is achteraf. Duidelijk uitleg gekregen waarom bepaalde behandeling niet ging om praktische reden.
Je wordt altijd heel netjes en correct geholpen door alle medewerkers. Ook zijn ze allemaal heel vriendelijk.
Ben nu twee maal in de praktijk geweest. Beide keren bood de assistente een drankje aan zonder te vermelden wat en waar het voor was. Heb er zelf naar moeten vragen. Het zou beter zijn dit van te voren mede te delen. Ik heb weer een gezondheid verklaring moeten invullen. Beide keren is er een mail door u gestuurd die ik heb beantwoord. Het lijkt mij dubbel op.
Zie boven
ze doet het supergeod, aan de tandartsen moet ik nog wennen
Deskundig, accuraat en goede tandartsen.
zeer goede behandeling
Prima. Zeer vriendelijke behandeling door tandarts én assistente.
Praktijk is coronaproef en dat is fijn Netjes geholpen door de tandarts en haar assistente Ik kom tot volle tevredenheid al jaren in deze praktijk
Fijn geholpen schone praktijk
Niemand gaat voor zijn plezier naar de tandarts of in dit geval preventie assisistent, maar toch was de behandeling wel prettig (voor zover je daarvan kan spreken bij mondhygiëne). Er werd duidelijk uitgelegd wat er wordt gedaan en waar eventuele aandachtsgebieden zitten. Anja vind ik een zeer vriendelijke en vakbekwame preventie assistent waar ik me erg op mijn gemak bij voelde.
Alleen de afspraak was in twee dagen gezet dat is niet handig voor de bezoekende partij maar goed opgelost
Gewoon goed tevreden
Was op mijn gemak en heb helemaal niets gevoeld
Positief ondanks mijn angst die ongegrond is.
Vriendelijk, netjes en goede hygiene ivm corona
Vakkundige mensen
Afspraak maken is gemakkelijk door de goede bereikbaarheid. De tandarts is voortreffelijk, zowel op het menselijke vlak als op het gebied van vakkennis en behandeling. Goede voorzorgen inzake Corona. Behandeling keurig op tijd.
Veiligheid mondzorg op orde.
Ik had mijn tandarts controle en mondhygiëniste gecombineerd maar helaas heeft mij dit meer dan anderhalf uur tijd gekost. Voor een simpele controle, wat foto’s maken en behandeling mondhygiëniste die door een stagiaire werd gedaan. Tussen de twee behandelingen door moest ik weer in de wachtruimte plaatsnemen. Niet zo’n pretje om lang in de wachtruimte te zitten met mondkapje op. Hopelijk is dit volgende keer niet weer zo lang! Ik ben ook zelf gaan vragen of het nog lang duurde want er werd niets verteld. Beetje jammer. verder goed geholpen.
De voorzorg maatregelen zijn goed alleen ik ben de afgelopen maanden 3 keer geweest en telkens konden ze mijn temperatuur niet meten hij deed het niet vond ik wel raar er werd verder niets mee gedaan
Afspraken worden nagekomen, vriendelijke tandarts, vriendelijk personeel.
Goede ontvangst ivm Corona netjes en correct afhandeling van begin tot eind .
Ik ben tevreden over Anja voor schoon temaken maar de nieuwe was wel goed maar vond ze te hardhandig en dat vond ik niet prettig
Huijbergseweg 12
4631GE Hoogerheide
Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!