Snel, goed, vriendelijk en prima geholpen
Goede service, vriendelijk, deskundig, snel.
Was wat ik verwacht had
zie boven
prima service, klantvriendelijk en klantgericht
Klinkt misschien raar, maar wordt altijd goed en prettig geholpen.
Ik kom er al bijna 40 jaar, altijd een gezellig en zeer bekwaam team! Goede zorg ook voor kinderen.
Ik was altijd erg bang Ben nu al 2 keer geweest en ze hebben mij erg gerustgesteld
Ze hebben mij prima geholpen!
Ze nemen alle tijd voor je, erg fijn. Het zorgt er wel voor dat je later geholpen wordt dan het afgesproken tijdstip.
Heel netjes rondom de corona maatregelen. De afspraak die we hadden verliep vlot, de assistente was heel aardig. We werden geexcuseerd voor het lange wachten, wat we van andere afspraken, totaal niet gewend zijn, doordat er spoedgevallen waren, waarvoor begrip van onze kant, achteraf. Op het moment zelf had ik graag al iets geweten, we hebben 40 minuten zitten wachten en dat voelt ongemakkelijk, zeker in deze tijd. En ik vond het niet netjes om er zelf naar te vragen bij degene die achter de balie zaten. Ondanks dat onze afspraak erg verlaat was en de tandarts en de assistente het razend druk hadden, merkten wij tijdens onze afspraak niets van die druk, er was voldoende aandacht voor mij en mijn kinderen, dat hebben wij als heel prettig ervaren.
Heel goed
Ze zijn allemaal erg vriendelijk
Fijn behandeld
Goede informatie
Geen lange wachttijden, vriendelijk en duidelijke uitleg.
netjes
Heb wel 25 minuten moeten wachten, terwijl je dan toch een afspraak heb op een afgesproken tijd. Vind dat wel een beetje lang. De behandeling duurde nog geen 5 minuten Toepassing van Corona maatregelen: super goed
ik was lang niet bij de tandarts geweest (angst)dit ook aangeven bij afspraak maken ik ben goed opgevangen en de behandeling ging goed
o
Pijnlijke situatie zeer snel en vakkundig verholpen. Terugkoppeling is snel en duidelijk.
alles in orde en correct.
Nazicht gebit verliep op een veilige, vriendelijke en deskundige wijze
Huijbergseweg 12
4631GE Hoogerheide
Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!