positief
Goed advies en goed resultaat
Behandeling werd secuur gedaan, met voldoende tijd.
Na een veel te lange afwezigheid praktisch en adequaat behandeld.
zeer tevreden , goede uitleg gekregen voor het kleine probleem, voor het onderhoud van mijn implantaten van een vriendelijk jonge dame, ( naam onbekend )
Top tevreden klant
Ik heb het al sinds jonge leeftijd door paar vervelende ervaringen niet op tandartsen begrepen. Maar tandarts Cromheeke in deze praktijk is zo rustig en begrijpend dat de angst toch minder wordt.
Alles goed onder controle
Wordt altijd vriendelijk en kundig geholpen door de tandarts ! Hij zorgt altijd ervoor dat je op je gemak bent tijdens de behandeling
Bij binnenkomst was er niemand aan de balie. Ben doorgelopen en meteen verscheen er iemand die mij terugstuurde voor het invullen van het formulier en de andere handelingen. Afspraak was om 13.00u maar werd pas om 13.15u binnen geroepen.
Rustige behandeling die vertrouwen geeft
Vriendelijke tandarts, aardig en behulpzame medewerkers, goede uitleg, prima geholpen
Professioneel gezien (AVG-technisch) vind ik die in de wachtruimte niet aan de normen voldoen. Mede omdat gezondheid onder bijzondere persoonsgegevens valt. Je kunt meeluisteren.
Er werken vriendelijke mensen. Duidelijke regels rondom Corona maatregelen. Qua tijd van de afspraak en tijd dat ik geholpen werd, erg stipt, dus heel netjes. Enkele weken geleden bij de mondhygiëniste geweest, goed geholpen. Duidelijke uitleg wat ik beter kon doen en wat probleemplekken waren. Direct daarna een afspraak bij de tandarts voor controle. Begonnen met het maken van röntgenfoto's, dit bleek nodig te zijn (2 gaatjes tussen mijn kiezen, die zonder foto niet direct zichtbaar zouden zijn), maar ging helaas niet in overleg. Voor mij persoonlijk een minder fijn idee, omdat ik op mijn werk wekelijks röntgenfoto's maak, en toch graag wat informatie over de straling en veiligheid had willen horen. Ook over eventuele extra kosten werd niet gecommuniceerd. Controle werd verder kundig en snel gedaan. Afspraak gemaakt om de gaatjes te laten vullen, aangegeven geen verdoving te willen, dit werd duidelijk naar de tandarts gecommuniceerd. Helaas sinds ik de gaatjes heb laten vullen, heb ik pijn bij het eten. Ook is het niet goed gladgemaakt, waardoor ik mijn tong open heb gehaald. Hiervoor zal ik dus terug moeten. Het vervelende is dat ik voorheen geen enkele last had, en nu met de vullingen totaal niks kan kauwen aan die kant, ook koude lucht of koude vloeistof erlangs doet pijn. Ik hoop dat dit iets is wat wegtrekt, anders voelt dit slechter dan voorheen. Had graag wat uitleg gehad over wat ik zou kunnen verwachten, want ik weet op het moment dus niet of deze pijn normaal is en weg zal trekken. Dit was de eerste keer dat ik gaatjes in mijn kies had. Qua scherpe randjes is het een kwestie van een nieuwe afspraak maken, dat is verder geen groot probleem, enkel wat vervelend tot het verholpen is.
Vriendelijk
Ik gaf aan dat mijn tanden pijnlijk zijn en krijg ik te horen dat dat zenuwpijn is. Wordt verder niks aan gedaan en kon hiermee weer naar huis. Thuis wordt het alsmaar erger en breidt het uit. Ik voel mij totaal niet serieus genomen of geholpen.
Een goede en juiste begeleiding bij het aanmeten van het kunstgebit. Heldere uitleg en luistert naar de patiënt
Onder leiding van mijn reguliere tandarts werd ik ik behandeld door een andere tandarts. De behandeling duurde wel langer dan normaal maar mijn voorvlakvulling van een voortand is uitstekend geslaagd.
Dienstverlening is professioneel en bij deze tandarts draait het niet alleen om geld. De juiste advies met de juiste behandeling gaat voor. Altijd tevreden geweest en daarom kom ik vanuit Rotterdam nog steeds helemaal naar Hoogerheide bij deze tandarts.
goede hygiëne goede behandeling vriendelijke omgang
Snel geholpen. Een min puntje, is wel prijzig.
Ben zeer tevreden met dhr Cromheeke De wat jongere tandarts kan wat meer tijd en rust uitstralen naar de cliënt. Het is immers een sociaal ( “contact “) beroep , en cliënt op zijn of haar gemak stellen hoort ook bij het vak. De tandartsassistenten zijn heel aardig zo word je ook goed geholpen door de dames van de receptie. (De Russische tandarts is niet echt aan te bevelen. Vond haar niet netjes werken.)
ik ben behandeld aan een losse tand die jammer genoeg niet meer gered kon worden.
Je word altijd heel vriendelijk te woord gestaan en heel prettig geholpen. Ik ben er zeer tevreden over.
Huijbergseweg 12
4631GE Hoogerheide
Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!