ik was lang niet bij de tandarts geweest (angst)dit ook aangeven bij afspraak maken ik ben goed opgevangen en de behandeling ging goed
o
Pijnlijke situatie zeer snel en vakkundig verholpen. Terugkoppeling is snel en duidelijk.
alles in orde en correct.
Nazicht gebit verliep op een veilige, vriendelijke en deskundige wijze
Goede ervaring. Goede hygiënische ontvangst. Vriendelijke en duidelijke behandeling door de preventie assistente en tandarts.
Gastvrij
Een verschrikkelijk gedoe omtrent de Corina regels. We ontkomen er niet aan het wordt ons opgelegd. Sorry.
Aardig ,overleggen ook al is het moeilijk een plekje vrij te maken ,bij erge pijn.
Als je beld kun je snel komen ,prima service. En vriendelijk personeel !!
Zeer vriendelijk. Zeer goed toegelicht. Gewoon professioneel.
Fijne praktijk en vakkundige vriendelijke werknemers
Goed geholpen
Vriendelijk en professioneel
Bezoek n.a.v een pijnklachten, er is meteen ruimte gemaakt in rooster. Dat is als prettig ervaren.
Ik kwam voor een halfjaarlijkse controle. Ik werd vriendelijk te woord gestaan door de assistente. Ze vroeg mij naar evt. klachten m.b.t. tot het gebit. Ook de tandarts stond mij vriendelijk te woord. Binnenkort moet ik terug komen voor een nieuwe afspraak (trekken hoektand en aanmeten aangepast/nieuw plaatje.
Geen lange wachttijd, aardig en goede werkers..
Snelle en goede zorg.
Alle tijd en vriendelijke tandarts voor de kinderen ook erg aardig
Zoals altijd ben ik uitstekend geholpen.
Bij controle is er ook tijd genomen voor een kleine behandeling Normaal moet je daar apart voor terug komen Bij mijn tandarts hoefde dat niet Werd gelijk behandeld. Super!
prima ontvangst en prima begeleiding
Overwegend goed, alleen als je terug moet omdat de protegé niet helemaal lekker zit duurt het veel te lang voordat terug kunt komen
Heel blij dat tandarts Chromheecke terug is. Is reeds meer dan 30 jaar mijn tandarts. Goede afspraken met ontvangstbalie, duidelijke richtlijnen ivm Covid.