klantvriendelijk en vakkundig
ik mis oude tandarts Snoeys die mij meteen een tandsteen behandeling gaf. nu moet ik er speciaal voor terugkomen en ben ik serieus voor 8 min gekomen voor controle.. Daarbij vind ik de oude medewerkers veel leuker dan wat er nu is aangenomen
Op zich ben ik tevreden. Het verhaal gaat in Etten-Leur echter, dat sinds de praktijk is overgenomen, er met zeer goedkope materialen word gewerkt, en daarom alle tandartsen ontslag hebben genomen. Il ben al vele jaren onder behandeling bij de mondhygieniste. Daarom vind ik achteraf eigenlijk vreems dat ik een analyse en dieptereiniging moest. Letwel als ik dit eerder had bedacht had ik het wel ter plekke besproken. Maar ik zat er zo eens over na te denken en vobd het eigenlijk raar. Het verhaal dat gaat maakt me ook onzeker. Verder wordt absoluut vriendelijk ontvangen hoor!
Vriendelijk en deskundig. Geven goede uitleg.
prima tandarts, korte wachttijden na afspraak
Netjes op tijd en correct behandeld
Tandarts van Rey is op dezelfde manier aan het werk als tandarts Snoeys. Ze legt zeer goed uit wat ze allemaal gaat doen en wat er gaat gebeuren. Dochter Anky heeft autisme en vindt zeer prettig als ze weet wat er gaat gebeuren. Ook tandsteen weghalen door de assistente van tandarts van Rey na de controle is heel prettig na de controle. Als het pijn doet steek je hand omhoog. Je hebt dan met autisme zelf de regie om te bepalen bij pijn wanneer de assistente moet stoppen met weghalen van tandsteen. Voor ons ga vooral zo door als tandarts voor ons is het heel prettig. Groetjes familie Brood.
Kennis gemaakt met onze nieuwe tandarts. Een heel vriendelijk persoon die overal goed de tijd voor nam en alles goed uitlegde.
Prettige wachtruimte Aardige baliemedewerksters Fijne behandelruimtes
Prettig,klantvriendelijk
prettige omgang, en luistert wat je niet prettig vindt en handelt ernaar
goede ter zake deskundige tandartsen. Ben al jaren in behandeling naar tevredenheid,. Goede nieuwe tandarts Rokay
FIjne tandarts .Heel duidélijk en niet opdringerig .Prima klik!!!
Bijna alle afspraken die ver vooraf worden afgesproken worden verzet.
snel afspraken ingeplandi
De behandelaars tandarts en mondhygiëniste zijn prima. De balie minder. Bij binnenkomst zat er niemand aan de balie (pauze). De behandeling begon minstens een kwartier te laat. Ik was gebeld dat ik een vervangende mondhygiëniste kreeg, dat bleek niet zo. Ik kon geen nieuwe afspraak maken want het was pauze en daardoor kon de receptioniste niet in het computersysteem zei ze.
Goede controle, wisselende bezetting. We zijn met drie personen gestart bij dezelfde tandarts en na twee controles zitten we alle drie bij een verschillende tandarts. We zijn op een moment ingestapt bij deze praktijk waarbij er net veel veranderingen waren. Hopen dat het nu wat stabieler wordt. Dat geeft ook meer vertrouwen. Controles waren prima. Mondhygiëniste rekende dubbele tijd. Werkte wel heel nauwkeurig.
Al jarenlang kom ik bij de praktijk, maar het is de laatste tijd nogal rommelig en wordt er niet altijd even snel en correct gehandeld.
Lang wachten, afspraak maken duurt ook helaas erg lang, veel tandartsen zijn vertrokken waardoor je zonder overleg bij een ander word geplaatst. Bellen voor een controle afspraak en aangeven dat er een gaatje gevuld moet worden van de vorige keer, bleek niets van bekend te zijn. Vervolgens bij tandarts op de stoel was dit wel bekend?
Omdat ik prettig en goed geholpen ben. Het niet ver van m'n huis is
Aardige Man. Goed geholpen. Alleen wel een lange periode eer we terecht konden voor de jaarlijkse controle. We konden pas 2 mnd na het maken van een afspraak terecht. Vroeger kregen we van jullie ook een mailtje als het tijd was voor de controle. Hebben we deze keer niet gehad. Verder heel tevreden.
Beiaard 16
4876 CL Etten-Leur
In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.