goed en snel geholpen
Vriendelijk en vakkundig personeel
Prima geholpen. Snel en professioneel
Geholpen door een buitenlandse (Oost-Europa?) tandarts die met een schokkend advieskw alle resterende tandenstoker tevtrekken en dan met protheticus te overleggen over hoe dan verder. Vervolgafspraak kon niet gemaakt worden door lunchpauze assistente. Telefoontje voor vervolgafspraak moet nog volgen. Of moest ik zelf bellen? Met meer vragen dan antwoorden weggegaan.
Goed, correct hulp en advies ontvangen.
Vriendelijkheid Kwaliteit Mee denken
Snelle en duidelijke reacties op vragen. prima behandeling
Mevrouw was erg onvriendelijk
Erg snel geholpen bij een calamiteit en het volg hiervan. Hr. Oldezki is een bijzonder aardige en goede tandarts. Helemaal prima gedaan. Ik had geen voorkeur voor een vaste tandarts, maar nu wel!
Fijne tandarts Doet goed zijn werk en Lief en aardig Ook met kids en dat moet je hebben
Vriendelijk en kundig personeel. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je krijgt goede informatie.
Ik zal niet meer zo makkelijk een afspraak maken met de mondhygiëniste omdat ik meer finesse had verwacht en fijngevoeligheid.
Tandarts verteld niet echt wat hij doet. Zeer moeilijk verstaanbaar door zachte stem, en de taal.
Goede rustige uitleg wat de tandarts en assistent doet
Netjes en beleeft.schoon ruimtes.
Relaxte sfeer en fijne mensen.
Fijne en persoonlijke ontvangst, wachttijd viel wat tegen. In 5 jaar 3 verschillende tandartsen ontmoet.
Vreemd dat wij als vaste tandarts de heer Van Dijk hadden en ons nooit is mede gedeeld dat hij weg was totdat wij weer een afspraak maakten. Zeker met een kind fijn om voor te bereiden. Hier werd niet echt begripvol op gereageerd aan de telefoon. Dan krijgen we te horen dat het raar is dat we erg lang niet zijn geweest maar nog maanden op een plekje moeten wachten. Door een zieke tandarts ging de afspraak niet door terwijl we onderweg waren. Prima kan gebeuren maar kreeg vervolgens een sneer dat ik niet direct opnam. Redelijk snel nieuwe afspraak gemaakt. Helaas moesten we 50 minuten in de wachtruimte op onze afspraak wachten. Gelukkig maakten de vriendelijke tandarts en assistente een hoop goed. Zij nam wel de moeite te luisteren en uitleg te geven aan het vertrek.
Afspraak op tijd en goede ontvangst in een prettige ruimte
snelle en correctie behandeling bij eerste consult
mijn ervaring is goed verlopen
Beiaard 16
4876 CL Etten-Leur
In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.