veel wisseling van tandartsen en mondhygiënisten, waardoor je voortdurend een andere tandarts of mondhygiënist krijgt, dit vind ik niet prettig. Ook is het moeilijk een afspraak te maken omdat er onvoldoende mensen zijn.
Lange wachttijden, het maken van een nieuwe afspraak is door een volle agenda best lastig. Als je niet door iemand geholpen wilt worden, wordt je toch bij diegene ingepland.
Altijd duidelijk en correct
bij Isabella ben ik een paar keer geholpen; doordat zij relatief nog onervaren is, heeft het mij extra tijd gekost en moest ik zelfs naar Sneek (Keller) om een wortelkanaalbehandeling te laten doen, waarvan de tandarts aldaar niet begreep dat ik was doorgestuurd
Prettig en zakelijk geholpen. Niet meer dat gedram van voorheen over tandhygienisten etc.
Plezierig, rustig, meelevend, uitstekende behandeling, lieve medewerkers.
Tandarts ben ik heel tevreden over kan niet beter. Top. Mondhygiesten...moeilijk te plannen duurt zo een paar mnd wanneer je geholpen kan worden er zijn een paar leuke vlotte meiden bij maar ook een paar onaardige schooljuffrouwen die denken dat je een kind bent. Dus bij een afspraak geef ik voortaan zelf aan wie mijn gebit behandeld.
Ik kom maar 1 keer per half jaar voor controle maar heb het idee dat er steeds weer een andere tandarts is. Je bouwt dan niet echt een band op..
gewoon goed
Al tientallen jaren het vertrouwde adres voor mij. Heel behulpzaam en vriendelijk personeel. Een voorbeeld zo als het hoort te zijn.
niet echt te vreden steeds weer andere tandartsen , ik ben zeer tevreden over Tineke maar deze is helaas alleen beschikbaar als je gedult hebt met de afspraak
dames zijn vriendelijk
Deskundig, goede behandeling
goede ervaring
ontspannen behandeling, prettige sfeer
Geweldig blij met Tineke Dijkstra. Zeer kundig, efficiënt en prettig in de omgang.
Aangezien ik een enorme "tandartsangst" heb was ik een aantal jaren niet naar de tandarts geweest. Ik was rijp voor de narcose tandarts:-) Maar Tineke (Dijkstra) èn de assistentes is het gelukt mij weer op de stoel in Lemmer te doen zitten. En ik ga nu al een aantal jaren braaf 2 x per jaar. Chapeau dús voor Tineke en haar assistentes!!
Zeer correct
tandarts oke mondhygeniste afspraak zeer slecht
Ben zelf tandheelkundig leek maar het geleverde werk lijkt me prima in orde allemaal.
gewoon goed en ze zijn lief
Tramhaven 1
8531HP Lemmer
U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde (o.a. facings in composiet en po