Prima tandarts, vriendelijke mensen, kundig
Klantvriendelijk, vertrouwenwekkend en professioneel.
Vriendelijk en duidelijk
Een goede behandeling gehad, zowel van de tandarts als de mondhygiëniste. Ik werd op tijd geholpen. Zeer tevreden👍
Afgebroken tand is een nieuwe stifttand geplaatst. De hele behandeling is keurig uitgevoerd.
Over het algemeen erg tevreden over de behandelingen e.d. veel nieuwe gezichten maar dat ervaar ik niet als vervelend. Iets minder vind ik soms de beschikbaarheid, er moet echt heel ver van te voren worden gepland of op beperkte dagen omdat bijvoorbeeld de mondhygiëniste anders niet aanwezig / volgeboekt is.
Prima tandartspraktijk
Ik heb een tandarts in Emmeloord, maar ga voor de mondhygiëne naar Lemmer. en dat al een jaar of vijf? Ik ben zeer tevreden over mijn mondhygieniste Marian en voel geen enkele behoefte terug te gaan naar emmeloord.
Altijd netjes en efficiënt geholpen. Weinig (lange) uitloop en voor spoed is ook nog ruimte. Er wordt voldoende meegedacht. Wat wel jammer is dat het lastig is om een afspraak bij de mondhygieniste te maken. Dit lukt pas ruim een half jaar later en dan blijkt in het nieuwe jaar de kosten voor een behandeling enorm gestegen te zijn.
Vanaf 2015 ben ik bij Kraan Tandheelkunde. Een grote praktijk waar ik erg aan moest wennen. In deze periode is er heel veel gebeurd aan mijn gebit. Kiezen trekken, naar de Goutum voor tandvleesbehandeling en de mondhygienist. En vorig jaar een implantaat. Heftig allemaal terwijl je je in de praktijk nog onvoldoende thuis voelde. Verschillende tandartsen meegemaakt in de praktijk. Gelukkig zijn de laatste afspraken steeds bij Tineke Dijkstra geweest en dat voelde gelukkig beter. Ben op advies van mijn vorige tandarts in Lemmer, zij gingen stoppen met hun praktijk, naar tandartsenpraktijk Dijkstra verwezen.
Vakkundig en vriendelijk. Goed georganiseerd.
Prima, vriendelijke en kundige tandartsen en mondhygiënisten. Ook erg goed met kinderen
Vriendelijke receptie, correcte afspraken Prima behandeling goede communicatie en overleg.
Goed zoals een tandarts hoort te zijn
Plezierige en deskundige behandeling door Tineke Dijkstra en team.
prettige ontvangst.
wij zijn zeker tevreden over Kraan tandheelkunde behalve de behandeling van 13-12-2018 van mijn man (geb.datum 3-10-1059). Wij willen dan ook niet meer behandeld worden door haar(volgens ons heet ze Marian)Na 5 minuten weer buiten staan maar wel een rekening van € 49,56 sturen dit viel ons erg tegen. Over de overige medewerkers zijn wij zeer tevreden
Ik kan niet zeggen dat ik graag langs kom maar je wordt goed en vriendelijk behandeld
ZORGVULDIG
Tramhaven 1
8531HP Lemmer
U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde (o.a. facings in composiet en po