Nvt
Goede kennis van zaken en een correcte behandeling/afhandeling!
De kwaliteit en aandacht die bij een tandarts hoort
Altijd goed geholpen en staan altijd voor je klaar
Zie hierboven.
Professionele medewerkers. Voelt veilig en vertrouwd
corona maatregelen worden goed toegepast.
Goede adviezen gekregen van de jonge dame ;-) Ook het schoonmaken van het gebit deed de mondhygiëniste zorgvuldig en rustig. Ik ben tevreden over haar.
twee vullingen eruit tijdens crisis en direkt verholpen
Er wordt voldoende tijd ingepland en er is altijd ruimte voor vragen
Ben goed behandeld
Zie boven.
Ik belde met acute pijnklachten van een ontstoken kies.Ik hoefde er niet nog een weekend mee om te lopen maar kon direct terecht.Bij aankomst snel geholpen.
Ik had vorige week een tandarts die ik nog niet eerder heb gehad. De ervaring die ik normaal gesproken heb als ik een wortelkanaalbehandeling heb ( al paar x eerder gehad) waren prima. Goed verdoofd en werd.goed vertelt wat ze aan het doen waren. Ze lette erg goed op mijn gezichtsuitdrukking. Ik heb ook ren grote angst voor de tandarts, daar wordt rekening meegehouden door dd tandartsen die ik ken. Maar deze is nieuw ( nieuw voor mij) en die kent mij niet. Maar heeft ook niet de moeite gedaan daarvoor en ik vond dat ze tr weinig lette op mijn gezichtuitdrukking. Ook een min punt: ze kon niet goed nederlands.
goed en tevreden
vriendelijk geholpen , duidelijk uitgelegd
Ik zie nooit dezelfde tandarts
Maar door een flinke ontsteking kon het niet doorgaan. Ik vind het jammer dat de vrouwelijke tandarts dat niet was opgevallen de dag daarvoor had een hoop verdoving en pijn aan mijn kant kunnen voorkomen. Zit nu aan de antibiotica en pijnstillers vanwege de ontsteking we gaan het komende vrijdag weer proberen hopen dat het dan wel lukt met minder pijn vrg edwin vd neut
goede maatregelingen omtrent preventie Corona. fijne behandeling door de tandarts (deze keer een man) anders ben ik bij Margot Postma, ben ik ook zeer tevreden over!
Ik ben niet anders gewend dan dat ik goed wordt behandeld. Ook viel mij op hoe zorgvuldig jullie zijn met Corona-perikelen. Compliment voor het hele team. Ik werd geholpen door, naar ik meen Pieter, zeer slagvaardig samen met de assistente,,, naam even kwijt. Doe, als het kan, Tineke even de groeten... Groet Sytze Fennema
Tramhaven 1
8531HP Lemmer
U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde (o.a. facings in composiet en po