Aangenaam en fijn
Alleen jammer dat ik geen gebruik van het toilet kon maken van wege mijn darmklachten , maar begrijp het wel i.v.m. covid 19.
altijd prima behandeld
mijn ervaring met deze tandarts praktijk is goed. de tandartsen gaan goed te werk en zijn duidelijk in het uitleggen. daar hou ik van.
De tandarts ging waarschijnlijk om te kijken of ons tandvlees gezond was met een haakje in ons tandvlees prikken. Dat was bij ons allemaal zeer pijnlijk. Volgens mij deed ze dit veels te hard. Dit hebben we nog nooit mee gemaakt bij de tandarts. Ook vinden we het vervelend dat de nieuwe tandartsen niet echt goed Nederlands kunnen waardoor ze niet altijd goed te verstaan zijn.
Mevrouw Tineke, Super gedaan zonder pijn.Super.
Uitstekend geholpen
Het was een goed consult. Geen klachten en ook geen bijzonderheden.
zit er al jaren is een goede tandarts
Vriendelijke medewerkers. Goede uitleg tijdens de behandeling.
Erg fijn, extra regels die prima te volgen waren. Voor de rest gezellig leuk praatje gehad zoals gewoonlijk
goed geholpen en aangepakt.
Er was op een voortand van me een plekje afgebroken waar eerder al een vulling zat. Dat vond ik storend. De tandarts heeft er alles aan gedaan om me goed voor te lichten en om te vertellen dat hij en de assistente er alles aan wilden doen om het zo mooi mogelijk te maken, maar ze niet wisten of de kleuren helemaal zouden matchen. Heel eerlijk en helder. De beslissing lag bij mij. Ik heb er voor gekozen om het toch weer te laten vullen en het resultaat was geweldig. Ik loop weer de hele dag mijn tanden te laten zien.
Personeel is professioneel en vriendelijk. Daarentegen vind ik de corona maatregel om te spoelen met peroxide echt smerig. Nare ervaring om een half uur met die gore nasmaak in de tandartsstoel te zitten.
Er werd tijd voor me genomen en overlegt.
Voor mij goed genoeg, maar in de twintig jaar dat ik er om de zes maanden kom veel verloop in personeel, ik kan mij voorstellen dat niet iedereen het prettig vind om steeds door een ander persoon behandelt te worden.
Vriendelijk personeel, deskundig. Op afgesproken tijdbehandeld. Nette praktijk
Gewoon goed
Duidelijk en helder de richtlijnen, geen lange wachttijd (dit keer). Vlotte behandeling en duidelijk advies.
ondanks de corona voelde ik me op mijn gemak.
Al enkele jaren patiënt bij Kraan Tandheelkunde. Eerst in Sneek en nu in Lemmer. Medewerkers zijn kundig en leggen duidelijk uit wat een behandeling inhoud en stelle jou op je gemak.
Tijdens de halfjaarlijkse controle werd besproken het eventueel behandelen van een zeer licht pijnlijke kies met een wortelkanaalbehandeling. Daar, zoals geschreven, het euvel niet vervelend is werd aan mij voorgesteld om over de behandeling rustig na te denken. Een luisterend oor.
Deskundig advies, persoonlijke en vriendelijke benadering
Alle tijd voor de patiënt. Goede sfeer en kundige tandarts.
mijn ervaring is zeer goed er wordt veel rekening gehouden als je angstig bent voor de tandarts ook als je iets anders wilt dan kun je er met Tineke over praten hoe het ook mag /kan kom hier al jaren en ben erg tevreden over de gang van zaken hier
Tramhaven 1
8531HP Lemmer
U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde (o.a. facings in composiet en po