Er wordt goed geluisterd. Vertrouwd en je wordt goed behandeld. Er is tijd om je verhaal te doen en om behandeld te worden.
Korte controle behandeling gehad, was na 5 minuten al klaar, erg snel
Prima geholpen.
Alle tandartsen die mij hebben geholpen waren top en super aardig.
Vriendelijke mensen Vakkundig Minpunt: Ik schrok wel van de nota. Begrijp wel dat dit voor sommige mensen niet te betalen is......
Controle was goed
Vriendelijk, deskundig, op tijd, nette behandelruimte.
Een beetje oubollig
Zeer plezierige sfeer. En goede vakmanschap..!
Ik voel me heel erg op mijn gemak!
Tandarts was duidelijk en vertelde waar ze naar keek en wat ze deed
De praktijk mag wel een beetje opgeknapt worden. Het is een beetje saai wat interieur betreft. Ook de ligstoel is verouderd. Jammer want dit bepaald wel de uitstraling. Hang tegen het plafond een leuke plaat met allemaal plaatjes. Leuk om naar te kijken als je in de stoel ligt en ook voor kinderen.
Wij moesten een half uur wachten doordat een afspraak uitliep. Maar, doordat de assistente goed meedacht hebben wij er een prima gevoel over gehad.
Prima.
Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Door allemaal. Belangstelling naar de patiënt.
Er werd bij mijn bezoek excuses gemaakt voor vertraging afspraak. (Circa 15 - 20 minuten). Excuses aanvaard maar bij vorige afspraken moest ik ook altijd wachten (circa 15 min.) Misschien ruimer plannen.
Zorgvuldige vriendelijke behandeling.
Bij de pocket meting vond ik deze tandarts wat te ruig....Ik ben wel wat gewend, omdat ik om de 3 maand naar een paradontist ga en daar doen ze het zorgvuldiger... en ik had mijn eigen tandarts Tineke niet, maar dat was mijn eigen schuld, want ik had geen rekening met de dag gehouden waarop zij dan werkt
Jaren terug tgv angsten niet meer naar de tandarts gedurfd. Tineke Dijkstra heeft met me gepraat destijds en me overgehaald het nog een keer te proberen. Door haar én de assistentes in Lemmer ga ik weer. Nog steeds met angst maar door hun goede aanpak ga ik wel ;-) Chapeau!
Naar verwachting
Duidelijke voorlichting en vriendelijk personeel
vriendelijk, geen overbodige toeters en bellen.
Prima en vriendelijk geholpen.
Tramhaven 1
8531HP Lemmer
U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde (o.a. facings in composiet en po