Veel aandacht en begrip en goede behandeling, met verstaanbare uitleg (voorheen Poolse tandarts).
Kundig, duidelijk, rustig.
Prettig en duidelijk uitleg
Heel fijn dat de controle door de tandarts en verwijdering van tandsteen door assistente nu in 1 afspraak plaatsvinden. In het verleden gebeurde dit ook en het levert enorm veel tijdwinst op. Graag behouden ook na Covid19.
prettige hulp
Hele spontane tandarts, kwam op mij vakbekwaam over waardoor ik zeer ontspannen in de stoel lag.
Was een goede ervaring
Goed alles uitgelegd Veel geduld
Vriendelijke ontvangst. Deskundig personeel.
Wij zijn prettig geholpen en vanwege corona duidelijk gemaakt , dat we weer geholpen konden worden.
Goed advies, uitstekende service en de corona maatregelen ook dik in orde
Ben al jaren bij deze tandheelkundigen. Altijd vlotte behandeling, goed bereikbaar. Soms wordt er wel gewisseld van mondhygiëniste/tandarts, maar geen kwaliteitsproblemen. Altijd vriendelijk.
De vriendelijke tandarts Gert en zijn assistente gaven mij meteen een gerust en betrouwbaar gevoel. Ik kwam heel blij bij mijn eerste tandarts bezoek vandaan.
Goede behandeling, prettige omgang, persoonlijke aandacht
Werd snel geholpen nadat ik gebeld had omdat er een stuk kies van mijn gebit was afgebroken. . Mijn eigen tandarts had het te druk, dus ik kreeg een andere tandarts. Hij overlegde alles wat hij zou doen en heeft deze ook zo goed mogelijk weer opgevuld.
Ik kwam voor de eerste keer en het is mij heel erg goed bevallen. Ik wil daarom ook zeker Japke Nuchter als tandarts houden. Met vriendelijke groet, Roelof van der Heide
Goed.
Goed en snel geholpen.
BEN ALTIJD BANG ALS IK ER NAAR TOE MOET, MAAR ZE BRENGEN MIJN ALTIJD TOT RUST EN VERTELLEN ALLES WAT ZE DOEN EN ZE NEMEN DE TIJD VOOR MIJN
Geen zin.
Ik had een afspraak gepland op 26 mei bij tandarts Landman. Hier had ik expliciet om gevraagd. Tandarts Landman had nog ruimte op 26 mei om 15.00 uur werd mij medegedeeld. Er werd mij in de wachtruimte een papier overhandigd vanwege Corona en na dit te hebben ingevuld kwam ik de spreekkamer binnen en daar stonden 2 jongedames zonder zich voor te stellen en ik vroeg waar mevrouw Landman was. Die had het druk en was nog bezig. De ene dame bleek de tandarts te zijn en heeft mijn kies getrokken zonder eerst een foto te hebben gemaakt, terwijl ik vroeg of mijn kies nog gespaard zou kunne. Nee zei de dame( ik weet haar naam nog niet), uw tandvlees trekt zich terug dus moest de kies verwijderd worden. Na een paar verdovingen heeft ze na een aantal pogingen de kies getrokken. Ik heb deze hele week paracetamol gebruikt vanwege pijn die trok naar mijn oor en hals. Misschien is dat normaal, dat kan ik niet beoordelen.
Zij repareert mijn tanden en kiezen altijd naar volle tevredenheid.
Hendrike is topper. Supergoede tandarts, deskundig, geduldig, communicatief sterk, top met kinderen en simpelweg een fantastisch aardig persoon.
Willemstraat 1
8601GH Sneek
U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde (o.a. facings in composiet en po