Klantvriendelijk, vakkundig en oprechte interesse in de persoon / klant.
vriendelijk, vakkundig, professioneel en vakkundig
Stuk van kies afgebroken, dus langsgelopen. Kon meteen gaan zitten en ben goed geholpen door de tandarts en haar assistente.
Te complex, en niet ter zake doend
Nvt
Ik was bij Gerda en ze deed haar werk naar volle tevredenheid
Duidelijke uitleg, goed voor kinderen.
Heel prettig
Hendrike Landman luistert goed naar je en behandelt vervolgens zorgvuldig en rustig.
Ik ben zeer tevreden over de tandartskraan, ga zo door mensen,
Mijn dochter, net zes jaar, vond het een leuke ervaring om bij Japke in de tandarts stoel te liggen. Kind blij, ouders blij. Haar positieve instelling wordt door ons zeer. Vervolgezoek aan mondhygiënist Wemke is mij ook goed bevallen.
Ik ben naar tevredenheid behandeld.
Prima tandarts, benaderbaar, ook voor de kinderen!
Super mondhygiëne gehad bij meneer R de Jong.
Helemaal nu er extra mondhygieniste bij is gekomen Was voorheen een lange wachtlijst Hoop dat het zo blijft Verder ben ik tevreden
Prettig en relaxed
ik heb een prima ervaring gehad, ook wat betreft coronamaatregelen was het goed geregeld.
Er werd de hand gehouden aan het afgesproken tijdstip. De behandelende tandarts heeft mij keurig en empatisch te woord gestaan en behandeld.
heb heel veel respect voor diegene die de hele dag een mondkapje en een masker voor hebben tegen corona. petje af.
De ervaring was prima.
Hele prettige ervaring gehad voor gebitsreiniging. Het was zowaar een ''relaxed'' bezoek. Deze manier van werken maakt voor mij dat ik eerder geneigd ben om (preventief) dit soort afspraken te maken. Rixt nam de tijd om eea uit te leggen en gaf duidelijke tips voor een betere reiniging van mijn gebit.
Dan heb ik niks en dan heb ik ineens van alles en dat kan niet in een keer waardoor ik vier keer in een maand terug moet komen. Ik snap de situatie maar voor mezelf is dat lastig. Ik doe het omdat ik weet dat het belangrijk is dat je gebit gezond blijft vooral ook in deze tijd.
Iets later (10min) geholpen dan afgesproken. Anders 5 sterren
Mij 100 % meegevallen
Willemstraat 1
8601GH Sneek
U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde (o.a. facings in composiet en po