Goede ervaringen. Altijd tevreden.
Ondanks alle beperkingen vanwege de maatregelen toch heel goed geholpen ook met het advies voor betere mondhygiëne. Gebit is goed schoongemaakt en voelt nog steeds schoon. Tevreden.
In de situatie waar ik momenteel zit, ben ik bij Kraan tandarts op een prettige en zorgzame manier behandeld.
Luisteren en goed reageren! Voelde me serieus genomen! Ook de receptie luistert naar de klanten! Bedankt!
Bedankt
Goed gereageerd met alle nieuwe Corona regels erbij. Daarnaast een snel en vakkundig consult.
Kon meteen verder geholpen worden, vanwege geannuleerde afspraken. Dat was erg prettig.
De tandarts vertelde mij dat m'n verstandskies eruit moet. Ik vertelde dat ik daar tegenop zie en hij stelde mij direct gerust. Ook vertelde hij precies wat hij zou gaan doen. Erg klantvriendelijk!
Geen commentaar
Het was zo snel dat er bijna niks tegen me werd gezegd. Was verder gewoon prima maar vond het jammer sat ze me niet vertelde wat ze in m’n mond deed en of ik goed poets en toen ze klaar was werd er niet duidelijk gemaakt dat ik kon gaan dus was het een beetje akward. Maar verder was alles gewoon goed en prima hoor!
Vriendelijk personeel, korte wachttijden en goede zorg
Ik ben blij dat ik dezelfde mondhygiëniste als de vorige keer. Noodgedwongen wisseling van tandarts of mondhygiëniste moet niet te vaak gebeuren. Dat de mondhygiënistes een andere werkgever zoeken geeft ook iets te denken. Ik hoor ik overigens van anderen. Ik ben vooralsnog erg tevreden. Wel vind ik dat jullie steeds duurder worden, per minuut.
Geen toevoeging
Prima, snel en vriendelijk geholpen
Wat een leuke praktijk. Leuk en goed ontvangen. Hangt een ontspannen sfeer.
ik wordt altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Nooit lange wachttijden. Prettige ruimte, bij behandeling wordt altijd verteld wat er gaat gebeuren. Gevoel dat men de tijd neemt voor de klant.
Zie boven
goede behandeling
Netjes behandeld met duidelijke uitleg.
Japke is altijd vriendelijk, geeft goed advies en neemt de tijd voor haar clienten. Er is altijd ruimte voor een lolletje. Ook Japke haar assistente is zeer vriendelijk. Het was een gezellig bezoekje!
Prettig, zoals altijd!
Ik had een nieuwe tandarts en een nieuwe mondhygiënist. Nog nooit ze relaxed bij de tandarts geweest
Vervelend omdat 3 kwartier secuur met een haakje je tanden onder handen nemen, was niet prettig maar wel noodzakelijk. Top voor Anneke.
Willemstraat 1
8601GH Sneek
U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde (o.a. facings in composiet en po