Tandarts Keulen is een topper. Houdt erg goed rekening met lichamelijke beperkingen/angsten met betrekking tot de behandeling.
Fijne tandarts. Werd kort voor tijd nog gebeld of ik ook bij een andere tandarts wilde, omdat die van mij eerder weg moest Geen probleem! Goed geregeld!
goede behandeling
Gert is vriendelijk, rustig en deskundig, stelt me altijd gerust en informeert vooraf altijd goed over de ingreep. Ook onze kinderen vinden het een feestje om naar de tandarts te gaan.
Prettig
prettig en efficient
Wordt altijd goed voorgelicht over de komende behandeling en zeer goed geholpen . Relaxte professionele sfeer
goed personeel
Ik heb niks te klagen over jullie jullie zijn echt heel goed
Ik heb niet lang hoeven wachten en de nieuwe tandarts was erg precies.
Ik ga altijd bij dezelfde tanarts en ben hier erg tevreden over. Enige minpuntje nu met corona, ik woon over de grens en voldoe per definitie niet aan de checklist daarmee. Hoewel ik alwel gevaccineerd ben, heb ik mijn twee weken vakantie moeten gebruiken om eindelijk weer eens naar de tandarts te kunnen.
Prima verzorging
Doodsbang voor de tandarts, door omstandigheden al een aardige tijd niet kunnen gaan. De pijn liep op, niet meer te houden. En daar was tandarts Gert. De telefoniste gaf aan dat het een lieve tandarts was, hij heeft het waargemaakt. Vol stress op de stoel en uiteindelijk met een gerust hart weg.
Kwam voor controle , maar de tandarts werd opgeroepen ivm gezinssituatie, ze moest weg maar kon mijn gebit nog wel even snel controleren, er was een vulling uit en daar had ik last van , dit is door een andere tandarts gerepareerd, echt Top geregeld.
tandarts postma stond er niet bij
Zeer positief
Erg jammer dat er voor elke behandeling die na de controle nodig is elk apart een afspraak gemaakt moet worden.
Prima behandeling gehad, uitleg wat ze ging doen was goed. Tevreden. Tot de volgende keer.
Zeer tevreden als altijd
De ôfspraak is adekwaat makke. Alles is goed op tiid. Bin tefreden oer myn toskedokter dhr. Keulen.
Ik ben geweldig geholpen door een communicatief sterke dame
Ben erg wijs met mijn tandarts enwil niet naar een andere hendrika is een tandarts die angst weet van haar patienten ben haar erg dankbaar voor haar rust die ze me brengt en uitstraald
Prima, Gaarne geen overbodige mails meer toesturen. Vriendelijk bedankt.
Ik ben vakkundig geholpen en ook snel. Het is een prettige kliniek. Wel heb ik op het aanmeldformulier destijds aangegeven dat ik angstig ben voor de tandarts, maar daar heb ik verder niets van gehoord. Zo lang het om een controle gaat is dat niet erg.
Vulling van kies vakkundig gedaan
Willemstraat 1
8601GH Sneek
U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde (o.a. facings in composiet en po