Tevoren wordt steeds duidelijk verteld welke handeling verricht zal worden, waartoe deze dient en of het pijn kan doen.
Goed geholpen goed advies, erg vriendelijk tegen de kinderen (8jaar en 4jaar)
Zorgvuldige behandeling. Prettig contact.
zeer klantvriendelijke en meedenkende receptie, en de tandarts/mondhygieniste behandelingen zijn naar tevredenheid.
Goede en deskundig personeel
Ik vind het een beetje jammer dat bij mondhygnieste zo duur moet zijn terwijl de behandeling heel kort was en dan zo groot bedrag moet zijn. De vorige keer was het veel langer en net zo duur moest betalen, eigenlijk moet men de tijd ingaan zodra je in mijn mond begint, want er word van tevoren gevraagd hoe gaat het enz.. en dan pas begint. Beetje krom van alles, maar voor de rest vind ik wel een fijne tandartspraktijk.
Er werd mij duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren, waar ze mee bezig ging en of dit ook pijnloos was. Verder werd ik goed gehoord wanneer ik aangaf dat het gevoelig werd. Achteraf ontzettend blij met het resultaat en ongetwijfeld voor herhaling vatbaar!
Ik werd heel plezierig en op deskundige manier geholpen.
Fijn geholpen en naar mij geluisterd ivm vorige pijnklachten.
Ik ben altijd goed geholpen. En ik vertrouw de tandarts
Mondhygiëniste top. Daarna zou ik naar de tandarts en na enige tijd in de wachtkamer kwam deze melden dat er geen tijd voor me was die dag. Een erg jammerlijke planning.
Een spoedafspraak gekregen van de telefoniste; bij een andere tandarts dan de mijne. Prima opgelost; meteen verholpen. Vriendelijk, oplossingsgericht en geruststellend.
Tandarts Gert is een hele fijne arts houdt veel rekening met de patiënt
Er wordt goed naar je geluisterd en op alle mogelijke manieren wordt er geprobeerd om te kijken, ook d.m.v. het maken van foto's en het doen van testjes, waar je pijnklachten vandaan komen. Ook heel erg fijn dat je bij pijnklachten meestal op dezelfde dag gezien kunt worden.
De zorg voor mijn gebit vind ik tot nu toe wel goed gaan. Ik heb ook gezien hoe de zorg voor het gebit van mijn partner is. Dan heb ik soms wel twijfels. Dit zijn natuurlijk ervaringen die opgedaan zijn vanuit het verleden, tot de recente ervaringen. Wat ik wel wat naar vind, is dat bij het maken van een afspraak het vaak lang duurt voordat ik daadwerkelijk aan de beurt kan zijn. Dat zegt mij dat er meer klanten zijn dan dat er capaciteit is. Dat geeft mij dan weer het gevoel dat meer op inkomsten gestuurd wordt dan op zorg. Dat vind ik dan weer geen goed signaal. Dit wordt versterkt doordat bij iedere rekening nogeens apart een bedrag overgemaakt moet worden omdat dit niet gedekt wordt door de ziektekostenverzekeraar. Ook dat laatste vind ik best wel storend.
Zowel de assistentes als de tandarts ervaar ik altijd als erg vriendelijk en behulpzaam. Wordt met je meegedacht in mogelijkheden. De tandarts is erg professioneel en zorgvuldig. Reis er graag een stukje verder voor.
Heel goed
Groot respect hoe de tandarst onze zwaar gegandicapte dochter behandeld. En ook ons heeft ze erg gied behandeld.
Goede behandeling!
Gewoon goed en vriendelijk behandeld
Zie bovenstaande uitleg
Vriendelijke sfeer en behandelt door het personeel. Daarnaast ook vakkundig geholpen.
Wordt altijd goed geholpen
Willemstraat 1
8601GH Sneek
U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde (o.a. facings in composiet en po