Vriendelijke service
Prima praktijk. Vriendelijke tandartsen, mond hygiënisten, assistenten en ondersteunende medewerkers
De zelfde dag nog terecht kunnen ivm kiespijn en zo goed geholpen, dank jullie wel!
Goed geholpen en goed uitgelegd.
Prima geen punten voor verbetering gezien
De tandarts is vriendelijk, deskundig en neemt alle tijd voor je.
Vriendelijke ontvangst. Deskundig geholpen door Sylwia.
gisteren weer terug van weggeweest... thuiskomen bij Gerda Strikwerda. Even uitstapje gemaakt naar Bredyk voor Gabriel en Gerda in één aansluitende behandeling.
tevreden
Prettig en er wordt naar je twijfel of vraag geluisterd
Goede uitleg wat er gaat gebeuren
Meer parkeermogelijkheden voor invaliden.
begripvol, deskundig, integer
Zeer goed geholpen.
Nauwkeurig en uitgebreid advies. Nooit weer een andere praktijk!
Prettige praktijk en goede behandelaar
Ik vind de tandartspraktijk super fijn! Helaas vond ik mijn behandelend arts niet prettig ! Ik had om 12:20 een afspraak . Ik werd om 12:25 opgeroepen en stond om 12:30 weer buiten ! Voor mijn gevoel werd er gehaast gewerkt
Prettige benadering, snelle service en deskundig geholpen.
Zie bovenstaande
jammer dat ik voor tweede keer terug moet komen voor behandeling vroeger werd het in een keer gedaan gebit schoonmaken nu in twee keer extra kosten
Heel vriendelijk en op afspraak
Wij zijn nu twee keer geweest op controle wel wat jammer dat we niet dezelfde tandarts hadden dan de vorige keer.
Goede vervanging en gezellig
Was en iis steeds zeer goed
Willemstraat 1
8601GH Sneek
U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde (o.a. facings in composiet en po