Ben al jaren klant bij Kraan en de laatste jaren met grote tevredenheid bij Gabriel Wempe. Nadat ik had aangegeven niet steeds te willen wisselen van tandarts, is dat goed opgepakt. Hij is duidelijk, luistert en ik heb vertrouwen in zijn advies en behandeling. Mijn gebit is niet perfect en samen hebben we een soort behandelplan opgemaakt.
Fantastische behandeling
Rustig geen druk, goede uitleg van de behandeling die komen gaat. goede nazorg.
Heel duidelijk en informatief.
wordt vriendelijk ontvangen!
Aardige mensen en zorgvuldige behandeling. Er werd me goed uitgelegd wat er ging gebeuren en tijdens de behandeling werd ook steeds verteld wat er gedaan werd en werd me gevraagd hoe het met me ging.
Het enige minpunt was dat er zo'n lange tijd zat tussen het maken van een afspraak en de daadwerkelijke behandeling.
Rustig en vriendelijk
Ben prima geholpen geen klachten
van a tot z een dikke tien
Keurig en goede aandacht je voelt je begrepen.
Vlot en prettig. Hoewel het boren nog moet gebeuren.
Was de afspraak vergeten maar werdt gebeld en kon gewoon nog komen.
Prima ontvangst aan de balie. Behandeling en gesprek uitstekend.
meestal word ik op redelijke termijn goed geholpen. De ene keer dat de hulp niet echt hielp ..... De begroting voor de behandeling met voor elke handeling een bedrag vind ik niet gepast. Ik kan immers niet kiezen één van de handelingen dan maar niet te doen .... Het eindbedrag is interessant, zou voldoende zijn. Deze opstelling geeft mij het gevoel dat de aandacht vooral gericht is op het geld i.p.v. de patiënt. (Ik licht u voor, want dat levert mij 18,53 euro op - voorbeeld klopt niet, is exemplarisch)
aanmelding ,ontvangst , behandeling , begeleiding , waren super
Iedereen is aardig en professioneel. Ik kon exact op de afgesproken tijd de behandelkamer in. Dus zoals je het graag zou willen!
Vriendelijk en deskundig.
heel goede ervaring na lang wachten op behandeling bij andere tandarts. Behandeling is nog niet afgerond.
Ik ben heel prettig geholpen. de preventie assistente doet haar werk zorgvuldig en heel goed. bedankt
Mijn tandarts is zo superrelaxt. Geweldig!
Bredyk 6
8601ZD Sneek
Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.