Keurig nette praktijk met veel kunde/ kennis
Deskundigheid is groot
In 3jaar tijd ook 3keer gewisseld van mondhygiënist.deze zitten altijd vol waardoor je een half jaar er voor al een afspraak moet maken.
Klant gericht, stralen geduld uit.
Word altijd goed geholpen.
wij zijn nog maar net bij praktijk bredyk maar zijn goed te spreken over hoe we zijn behandeld.
Proffesioneel en vakkundig. Vriendelijk en onderhoudend.
Fantastisch personeel,zorgvuldig,bereid altijd voor hulp!
Naar volledige prothesen
De uitgevoerde tandheelkundige behandelingen zeer goed, offertes wijken soms af van de nota. Er wordt denk ik wel eens wat krap gepland, of de behandelingen lopen uit, gezien de wachttijd voor aanvang behandeling.
Ik ben zeer tevreden over de behandelingen bij de mondhygieniste ! Zeer vriendelijk en ook belangstellend. Geeft ook goed advies. Al met al een dikke 9 !!
Goede ruimte, vriendelijk personeel en adequaat geholpen.
Prima praktijk en aardige mensen. Helaas voeren ze nog wel eens ongewenste (en veelal dure) behandelingen uit zonder overleg. Uiteraard vind je die wel terug op de factuur...
Plezierige en deskundige behandeling. Zeer spijtig dat mevrouw Martha Resnik de praktijk verlaat.
perfect
Kundige tandartsen
Vriendelijkheid, persoonlijke benadering, kundigheid
Duidelijke uitleg en goede behandeling
ervaren en vriendelijke balie medewerkers
Altijd zeer klantvriendelijk, goede uitleg, goede behandelingen.
Had alleen graag eerder geweten dat mijn tandarts was vertrokken. Hierdoor werkte de afspraakplanner ook niet.
Prima behandeling uitleg en benadering
Wisselende ervaringen, soms heel kundig, soms heel onbenullig.
Bredyk 6
8601ZD Sneek
Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.