heel goed, persoonlijk en deskundige behandeling
Professionele praktijk. Ziet er keurig uit, schoon, vriendelijke tandartsen en assistentes. Het aanmelden via de tablet gaat met de tijd mee maar is wat onpersoonlijk.
Afspraak om 14.45 , behandeld om 15.10
Keurig beleefd. Nauwkeurige controle
Keurig ongedwongen geholpen
Prettige, rustige benadering. De behandeling werd goed uitgelegd en ik mocht zelf aangeven als ik even wilde stoppen. Ondanks mijn angst, is het mij 100% meegevallen. 1x heb ik wel iets langer moeten wachten, maar dit heb ik er graag voor over. Ook werd ik van te voren ingelicht over de kosten en kreeg ik een uitgebreide kostenbegroting met zelfs nog informatie over de behandeling.
vriendelijk behulpzaam flexibel kundig en professioneel
Vriendelijk en bekwame tandarts (Robin)
duidelijke afspraken, geen uitloop in de wachtkamer. Professioneel
Aardig personeel, prettige behandeling
Je word al gerust gesteld voor dat je word behandeld. En zeer vriendelijk ontvagen.
Altijd goed geholpen op een vriendelijke manier
Heel fijn dat ik tussendoor geholpen kon worden!
Vriendelijke medewerkers. Goede behandeling.
Het zal nooit m'n hobby worden vanwege m'n angst maar word altijd goed geholpen. Word duidelijk verteld wat er gaat gebeuren en tijd voor genomen.
Prettig contact en correcte afhandeling
Vriendelijk personeel en goede behandeling
the best
Op de wachttijd na een prima ervaring
kundige behandeling, goed in contact, vertrouwen gevend,
vriendelijk personeel, kundige artsen en assistentes
ZEER GOED
Bredyk 6
8601ZD Sneek
Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.