Ik vind het klantonvriendelijk dat je geen gebruik mag maken van het toilet bij jullie. Ondanks Corona is het echt wel mogelijk om toiletten open te stellen voor klanten. Ikzelf moet eerst een half uur rijden voordat ik bij u ben, als je dan een behandeling krijgt en terug moet rijden voordat je gebruik kunt maken van een toilet, wordt dat voor mij nogal een opgave (en ws voor vele klanten met mij). Helaas voor mij week de baliemedewerkster niet van uw regels af ondanks mij uitleg. Ik heb pas 1 behandeling gehad in uw praktijk, dus de onderstaande vragen zijn nu nog niet goed te beoordelen door mij.
keurig en verzorgd
De balie-medewerkers mogen iets minder afstandelijk zijn. Ik snap de afstand door Corona, maar een glimlach op zijn tijd is wel fijn
Met overleg en info over mijn gebit
Niet te lange wachttijden. Fijn geholpen.
O.k.
Ik had kiespijn en kon gelukkig al snel bij de tandarts terrecht. Het was een vervelende behandeling, waar de tandarts alles er aan heeft gedaan om deze pijnvrij te doen. Hoe vervelend ook, je bent altijd blij dat de kiespijn/zenuwpijn nu over is. Nog een paar dagen gevoelig en dan ben je er van af.
Netjes, op tijd en goed.
Prims
Bovenstaande zegt genoeg
De tandarts was vriendelijk, had een open mind.
ik ben goed en deskundig geholpen.
Afspraak gemaakt voor controle en tandsteenverwijdering, bij aankomst alleen mogelijk om controle te krijgen, nergens bekend dat tandsteenbehandeling ingepland is, geven schuld aan hoofdkantoor en komen niet met een oplossing, ook niet na aandringen. Tandarts wel netjes en werd snel en goed geholpen voor het controle gedeelte van de afspraak.
Jammer dat er zo vaak wisseling van tandarts is je kunt zo nooit een band ophouden. Verder prima geholpen daar ligt het niet aan
Er werd geen toelichting gegeven, vooraf, welke behandelingen verricht zouden worden.
Prima en kundig
omdat het alleen een consult was, was ik wel aardig rustig. En ook dat de Henk Kraan het geheel goed keurde helemaal blij.
Ben 24-7-2020 bij jullie geweest voor controle , maar we hadden zo een gesprekje over flosdraad en tandenstokers , maar ik had niet specifiek om uitleg gevraagd want ik weet wel hoe het werkt , maar goed de assistente deed het ff voor maar niet wetend en ook niet tegen mij gezegd dat dat in rekening gebracht wordt. Totdat ik een paar dagen de rekening kreeg , En staat erop preventieve voorlichting en/of instructie per 5 min €13,07 Vind dit echt belachelijk voor woorden dat zoiets in een leuk gesprek in rekening wordt gebracht !! Zeg dat dan vantevoren as ik je uitleg geef kost het geld , nou ik ga vervolgens nooit meer wat vragen of zeggen , kan ook alles op Google vinden . Tandarts en assistente zijn prima maar de manier waarop dit is gedaan vind ik belachelijk . Hoop dat ik er een reactie op krijg Mij naam is Ineke Spitse Ps ik waarschuw mensen hier wel voor
zie beantwoording volgende vragen
Prima loopt wel iedere keer uit
Goed en vriendelijk geholpen.
uitstekend
De coronamaatregel vraagt mij 5 Minuten voor mijn afspraak te komen maar als ik dan een half uur moet wachten voor ik geholpen wordt dan snap ik dit niet. Mijn consult was 5 minuten, maar ik moet wel terugkomen om tandsteen te verwijderen (in de praktijk een klusje van 5 Minuten) Toen ik thuis arriveerde had ik wel al een offerte gekregen voor een kroon, waar blijkbaar wel tijd voor was. Kort samengevat kwam ik niet met een goed gevoel thuis.
Bredyk 6
8601ZD Sneek
Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.