Ben overgestapt naar Tandheelkunde Kraan had ik veel eerder moeten doen! Super tevreden Met vriendelijke groet, Wendy Bits
Deskundig ervaren en klantvriendeli jk
Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Efficiënt afspraak maken. Parkeerplaats beschikbaar. Twee verbeterpunten: wachttijd in wachtkamer (maar ik besef dat dat heel moeilijk is te verbeteren) en privacy in behandelkamers. Vrije doorloop achterlangs is heel praktisch, maar als bezoeker vang je wel wat op van elders.
Heldere informatie, prettig contact
fijne mensen. oplossend gericht werkend, in de stoel wordt je rustig. één minpuntje, de Wachtkamer:: Met mondkapje te warm in de wachtkamer, Lang moeten wachten muziek te luid Assistentes waren te erg aanwezig doordat ze allemaal tegelijk aan het bellen waren.
Ondanks dat er toch nog wel het een en ander wist de tandarts het op een prettige manier te brengen, de verwachtingen voor de volgende afspraak zijn hoog.
Gerust stellen, vertellen wat er gaat gebeuren en snel werken.
Prettig en pijnloos.
Fijn en gerust stellend tandarts en ook netjes en beleeft
Vriendelijk en direct geholpen.
Doortastend en snel handelen
Vriendelijke mensen goed overleg over behandeling
Altijd wordt er goede zorg geleverd!!!
Kundige tandarts
Het was een relaxed ervaring
tandarts en assistente ook erg lief en geduldig voor onze kleine kinderen. heel erg fijn!
Alleen de mondhygiënist schrijft haar uren met een vork Ik heb hier drie keer over bellen , zou elke keer terug gebeld worden maar er gebeurt niks. Geen excuus helemaal niks. Na lang aandringen kreeg ik mijn geld terug.
ondanks de corona gedoe, vriendelijk en zorgvuldig geholpen, wees care.
Goede tandarts duidelijk in zijn uitleg . 1 van de balie medewerkers mocht wel een beetje vriendelijker zijn en uitstralen.
De vrouw is goed geholpen, doch de afwikkeling van de rekening van infomedics is slecht, totaal geen info, alleen betalen, telefonisch contact niet mogelijk, wordt iedere keer afgebroken. heb via www. (enz) contact opgenomen, nu maar afwachten, had liever gehad via PDF-bestand gelijk info te krijgen met rekening. groetjes.
Heel plezierig en kundig geholpen.
Op een zeer vriendelijke en prettige manier behandeld, ook de benadering naar de kinderen was heel goed, zeer tevreden!
So far so good
Bredyk 6
8601ZD Sneek
Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.