kundig
De tandarts vd wal ontmoeten we dan vast de volgende keer, was ons eerste bezoek aan de brédyk voorheen willemstraat ook goed maar door gezondheidsproblemen is gelijkvloers beter, we hopen dat u beetje aardig met ouderen omgaat vooral mijn heeft parkinson....zelf ben ik altijd wat angstig Vr.grt
Zo lang ik bij Tandarts Kraan kom, zolang ben ik al tevreden. Dat komt namelijk door de No Nonsense benadering van voorgenoemde. Tevens het kundig team welke heel flexibel en zeer positief zijn. Blij dat ik bij deze tandarts mijn gebit laat behandelen.
Vriendelijke tandarts en assistent. Wel valt op dat er veel wisselingen zijn. De laatste keren heb ik steeds een andere tandarts gehad.
Tandarts was zeer vriendelijk en stelde mij gelijk op m'n gemak
Fijne ervaring. Rustig en de tijd genomen om mijn vragen en klachten goed te kunnen behandelen.
Tandarts Gabriel Wempe stelt mij als patiënt op mijn gemak.
Verstandskies verwijderd ivm Pijnklachten
Verstandskies laten trekken, viel me alles mee. Vriendelijk en snel geholpen en geheel pijnloos.
Goed geholpen.
Na 25 minuten wachten in de wachtkamer nog een keer 10 minuten wachten in de behandel kamer. Verder wel prettig en vakkundig geholpen alleen controle
Aardige tandarts en assistent, ook niet hardhandig. Vertelt wat hij gaat aan de patiënt.
En goede uitleg van een, voor mij, nieuwe tandarts
Mijn ervaring was heel goed.Ben vriendelijk behandeld. Totaal geen klachten
geweldige tandarts die de tijd neemt en goed de gegevens bekijkt voor hij een eventueel traject gaat beginnen.
Altijd zeer goed!!! Mijn angst voor de tandarts is bijna helemaal weg... mede door Henk en Wendy!!! Mijn dank daarvoor! Vriendelijke Groeten Diana Amsterdam.
Na verkeerd ingeplande afspraak , toch gelukkig snel en correct geholpen
Prima ontvangen aan de balie en daarna ook door assistente. Tandartsen begroetten me vriendelijk. Altijd goede uitleg van hetgeen gaat gebeuren. Oog voor collega’s door behandelaar ook perfect.
Ik geef een beoordeling op de mondhygiëniste, Annie. Ervaring was goed, stelde mij gerust en deed haar werk goed dat het voor mij draaglijk was! Ze werkt voor haar patiënten, goede ervaring.
Komt zeer kundig over.
Prettige zorg en behandeling
Goed,snel vriendelijk en duidelijk
Alle medewerkers zijn klantvriendelijk ingesteld. En ik ben tevreden over de behandeling.
Ik ben super tevreden met deze tandarts. Ik houd er nog steeds niet van maar beter dan dit kan m.i. niet. Tenminste...het enige wat mij gestoord heeft is dat ik mijn max bij het ziekenfonds heb overschreden. Dat was voor het eerst in mijn leven en ik was daar niet scherp op. Ik had het echter wel chique gevonden als de tandarts mij een seintje had gegeven bij overschrijding budget. Dan had ik ook zelf beter kunnen plannen. Nu moest ik de laatste 2 behandelingen zelf betalen, onnodig. Ik kom hier ook op omdat bv bij de fysio wel gezegd wordt dat je nog maar zo veel behandelingen hebt. Dan kun je kiezen of je wel of niet door wilt gaan. Nu had ik die keuze niet volgens mij. Heeft dus niks met de behandelingen te maken maar mer de organisatie.
Bredyk 6
8601ZD Sneek
Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.