Tot nu toe top
Gevoel van correctheid en aandacht voor klant.
Leuke tandarts, veel geduld met mijn dochter die erg bang is, helemaal top
Ondanks de bloedverdunners en in overleg met een collega en met de INR van 2,5 de kies getrokken en geheel naar wens gehecht.
Altijd prima geholpen en persoonlijk
Goed gedaan en goed verteld wat er gedaan wordt en tijd genomen ik ben er blij mee
Hoefde niet lang te wachten. Goede uitleg over klacht.
Nvt
planning wat beter inregelen
Goede behandeling
Duidelijke afspraken
Het was voor mij een nieuwe tandarts maar het voelde meteen goed en vertrouwd.
Controle grondig en snel, afspraak om half 2, pas om kwart voor 2 in de stoel. Jammer dat er niet wordt gezegd dat de afspraak uitloopt. Daarmee de keuze aan mij te laten om te wachten of weg te gaan
Alles is goed georganiseerd.
Uitstekende tandartsen en assistenten
Hoewel ik natuurlijk aan de verkeerde kant van de boor zat kon ik toch gezien mijn niet onaanzienlijke ervaring op het gebied van allerlei tandheelkundige interventies toch wel redelijk beoordelen hoe er door de tandarts (in opleiding) werd gewerkt. Dat was (voelde) goed aan. Juiste reactie op gebaren mijnerzijds ook door de assistente. Samenwerking was voor zover ik kon beoordelen goed. Materiaal en instrumenten waren direct beschikbaar op vraag van de tandarts. Ook vond ik de afwerking ( op de juiste hoogte brengen van de vulling goed. JdV.
Aardige mensen
Nadat ik de coronavragen had beantwoord kon mijn afspraak niet doorgaan. (Ik had verkoudheidsklachten) ik moest een nieuwe afspraak maken. Paar dagen na originele afspraak krijg ik een brief dat ik mijn afspraak niet had afgezegd en daardoor een rekening kreeg!
Geolied bedrijf
alles loopt correct met een personal touch
Ik word altijd goed geholpen en kundig. Vriendelijke personeelsleden. Mvg, Marjan Seefat
Mijn 20 jaar oude kroon was verouderd en doordat mijn gebit in de jaren veranderd is, werd de donkere rand van de fundering zichtbaar. Tandarts Robbin van Kraan Tandheelkunde heeft eerst een tandvlees correctie gedaan, de oude kroon verwijderd en deze vervangen door een hele mooie nieuwe kroon. Alle stappen zijn in goed overleg gedaan en ik ben heel erg blij met het resultaat.
Had een stuk van mijn kies afgebroken en kon direct terecht. Snel gevuld en binnen het uur geregeld. Had wel veel pijn nadien.... maar goed dat hoort erbij
Bredyk 6
8601ZD Sneek
Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.