vriendelijk, goede uitleg over tandzorg en geduldig
Heel professionele tandarts. Altijd een deskundig advies. Tijdens de behandeling rustig uitleg wat er gaat gebeuren. Nooit pijn tijdens de behandeling gehad.
Gewoon goed!
Goede info en alles is weer schoon.
Betrof mondhygiene behandeling van bijna 45 minuten. Vakkundige behandeling ondanks de lange zit / lig.
Voor periodieke controle.
Rustige en prettige tandarts. Aandacht voor de mens. Goede tips.
De behandeling werd duidelijk uitgelegd en tandarts Gabriel nam de tijd en komt geruststellend over. Verder prima vakmanschap!
Goede en vriendelijke behandeling
1 tip, verander het bordje op de balie. Ik voel me geen patiënt maar een cliënt.
Goede uitleg en behandeling
Helemaal goed ook al is het mijn hobby niet om maar de tandarts te gaan
Ik was binnen 5 minuuten geholpen, waar ik als een berg tegenop zag. Wat een opluchting!
goed geholpen en uitleg
Onze ervaring met tandarts Kraan is voor 100 % prima prettige man vlot klaar
Efficiënt, pijnloos en aandachtig!
was beetje fouten in jullie afsprakensysteem , maar ik werd nu dus door een tandarts in opleiding geholpen samen met fantastisch gezellige assistente heel veel dank weer
Kan niet beter!
Er werd alle tijd genomen, en dat is prettig.
Ik heb het volste vertrouwen in de behandelwijze, de service, de betrokkenheid en vakkundigheid van het team van de praktijk van Kraan Tandheelkunde Bredyk.
Het was prima hoefde niet lang te wachten.
goede ervaring, verder kan ik er niets aan toevoegen.
Mijn ervaring was positief. In eerste instantie had ik mijn bedenkingen bij het feit dat de zorgverlener nog niet afgestudeerd was. Maar het pakte goed uit.
Ik heb zelf heel goede ervaringen met de tandarts en mond hygiëniste
Prettig en duidelijk contact
Bredyk 6
8601ZD Sneek
Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.