In mijn beleving een vakkundige tandarts praktijk.
Tandarts neemt de tijd voor uitleg en behandeling waardoor de angst-voor-de-tandarts verdwijnt; en ontspannen en met vertrouwen behandeling mogelijk is. Ook bij de preventie assistente ontspanning en tijd voor de een persoonlijk contact en goede behandeling.
Was mijn afspraak om half 9 vergeten, echter was de mondhygioniste zo vriendelijk om de vrijgekomen tijd 11 uur mij alsnog in te plannen. Ook behandeling naar tevredenheid uitgevoerd
Voordat de naar de praktijk konden, kregen we een e-mail met instructies over hoe om te gaan met corona in de praktijk. O.a. handenwassen, handen desinfecteren, mondkapje voor. In de praktijk zag 2 patiënten die geen mondkapje voor hadden, terwijl daar niets tegen die patiënten werd gezegd. Wachttijd was kort, in de behandelkamer hoefde ik niet lang te wachten (wat in het verleden wel eens gebeurde).
Mijn afspraak is op tijd. Vriendelijke mensen en kennis van zaken. Ik ben altijd super goed en vriendelijk geholpen.
De mondhygieniste is vriendelijk en in voor een grapje. De tandarts is geduldig en kundig en vriendelijk.
Vakkundige behandeling, vertellen wat er gaat gebeuren en uitleg over hoe het beter kan.
Ontvangst prettig . Hoefde niet lang te wachten werd precies op tijd geholpen . Voorwerk gebeurde goed en rustig . Daarna het werk van de tandarts wat zeer zorgvuldig gebeurde vertelde wat hij ging doen en stelt je je op je gemak .
Netjes
Ivm met pijnklachten op vrijdag een afspraak gemaakt, dinsdag telefoon van de assistente dat er die middag plaats was.
Ik heb ontzettende angst, daar wordt heel goed mee omgegaan.
Goed, kundig, vriendelijk.
Erg tevreden!
Vakkundig en professioneel
Ik ging naar de praktijk met de veronderstelling dat mijn halve kies zou worden getrokken,maar na een kort gesprekje met tandarts Kraan werd er iets anders besloten. Daar kon ik mij goed in vinden. Ook qua budget,al moet ik de rekening nog krijgen. Vertouw erop dat t goed komt. Vetrouwd gevoel en zeer kundig behandeld. Bedankt en de groeten. Ingrid Veltman-Kruger.
Professioneel wel pijnlijker da nn anders .waarschijnlijk door materiaal gebruik
Ik ben daar voor mijn behandeling goed en fijn geholpen. Respect voor elkaar .
Ik heb vertrouwen in de toekomst wat mijn gebit betreft.
Er wordt netjes uit gelegt wat er moet gebeuren
Na een aantal jaren bij een andere tandarts te zijn geweest ben ik nu weer terug op de ' Bredyk.' Bij mijn eerste bezoek voelde ik mij welkom en ben ik goed en kundig geholpen.
Je hoort 2 behandeling niet te doen in een afspraak
Xx
Ik heb nooit echt lang in de wachtkamer hoeven wachten. Ook niet voor Corona. Dat vind ik erg prettig.
Prima geholpen
Bredyk 6
8601ZD Sneek
Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.