De zeer ingrijpende behandeling die ik moest ondergang ( hele bovengebit getrokken en 6 implantaten zetten ) is zeer goed begeleid en kundig uitgevoerd door het team. Ondanks de lange zit van 3 uur toch met tevreden gevoel opgehaald , alles ging naar wens zonder pijn.
Tandarts besprak de mogelijkheden over behandeling van mijn gebit. Was erg duidelijk, ook over het kostenplaatje ivm. cosmetische behandeling.
Eerlijk gezegd zou ik niet weten wat er überhaupt nog verbeterd zou kunnen worden.
Een stukje van mijn tand afgebroken, 8:00 uur gebeld 10:50 kon ik er al terrecht. Prima service.
Gezellige tandarts, voelde me op m’n gemak!
Goed contact metdebehandelende r Tandarts. Er is uitleg, overleg en er wordt naar je geluisterd.
goede uitleg over de behandeling. Zeer profesionele werkwijze . het werd mij zo prettig mogelijk gemaakt. Tandarts en assistente werkten als een ingewerkt team. Kortom hulde.
Correcte behandeling vergeleken bij vorige behandeling door andere tandartsen. Toen werd boven mijn hoofd, tijdens behandeling, een privé gesprek gevoerd.
Door de rustige benadering en duidelijke uitleg van tandarts van der Wal weet je wat je te wachten staat en dat stelt de zenuwen gerust. Al wordt het boren natuurlijk nooit een leuke ervaring.....
Zoals altijd een goede behandeling, geen wachttijd en zeer vriendelijk.
Voor de behandeling een luisterend oor naar mijn welzijn. Tijdens de behandeling rust en ruimte om voor beide kanten de behandeling naar wens te laten verlopen. De scan ipv het happen is TOP!
Niets aan toe te voegen
Het geheel is goed
Vanaf de eerste afspraak tot de laatste voor de plaatsing van mijn kroon op het implantaat verliep alles perfect!
(Voor zover ik de deskundigheid kan beoordelen)
Goede praktijk duidelijk uitgelegd allemaal prima voorelkaar!
Heb aan bovenstaande niets toe te voegen.
Vriendelijk en direct geholpen
Ik kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen.
Gezellig en goed
Wel storend zijn de telefoon gesprekken die de assistenten uitvoeren aan de balie i.v.m afspraken en planning.
Nette tandsteenverwijdering met zorg en advies. Lettend op evt pijn/ vervelende gevoeligheid.
Kraan voor al uw tandzorgen van morgen!!
Bredyk 6
8601ZD Sneek
Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.