Men is rustig bij de controle
Netjes
Goede tandarts met kundig personeel.
Gelukkig nog steeds dezelfde tandarts het wisselt verschrikkelijk daar dus elke afwachten als je een afspraak maakt of jouw tandarts er nog is jarenlang dezelfde tandarts gehad zo bouw je weinig vertrouwen op. Vroeger kon je nog wat overleggen over je gebit nu heb ik het idee dat je soms nummer zoveel bent. De dames zijn ontzettend aardig hoor.
Voor één keer is het niet zo erg, want iedereen kan het wel eens druk hebben of achterstand hebben opgelopen. Maar een volgende keer hoop ik wel dat het in alle rust en met alle aandacht wordt gekeken. Ik heb nu ook het idee dat er wellicht iets over het hoofd is gezien.
Efficiënt, vriendelijk en persoonlijk.
Altijd even vriendelijk, altijd tijd om even te praten en de heer Kraan is voor mij een 1e klas tandarts en vakman, al vele jaren.
Ik heb een aantal met 3 sterren beoordeeld en dat was wat mij betreft gezien de behandeling op dat moment voldoende goed.
Ik heb al enkele behandelingen bij Indira gehad en het is iedere keer goed geregeld. De behandelingen variëren natuurlijk qua intensiteit, maar het is altijd ontspannen. Na een spannend begin een aantal jaren geleden, is het nu net zoals de normale controles bij de tandarts. En belangrijker, ik voel dat mijn gebit schoner en gezonder wordt.
Zorgvuldig
Vriendelijk, luisterend, informatief
Snelle hulp en goede behandeling.
Voor zover een verblijf bij de tandarts prettig kan zijn is dat hier zeker het geval
Goed advies over de verschillende mogelijkheden als ook over de tijdstippen van uitvoering. Uitvoering betrouwbaar door beperkte overlast tijdens en na de behandeling en door de vlotte behandeling zelf. Informatie tijdens de behandeling werkt geruststellend. Het eindresultaat is zeer goed!
Al vele jaren tevreden over behandelingen en dienstverlening
Aardig personeel
op tijd. Mooi dat schoonmaak gebit en tandarts achter elkaar kan.
Geweldig deskundig pijnloos en ontzettend aardig en netjes. Ook de assistent
Pijn in de kies gebeld kon dezelfde morgen geholpen worden
Goed en rustig geholpen.
Afspraak en behandeling zijn perfect verlopen! Zeer tevreden.
Sympathieke tandarts
zeer goed
Bredyk 6
8601ZD Sneek
Uitgangspunt voor onze dienstverlening is de klantgerichte manier van werken. Wij ontvangen u op een gastvrije manier en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen; u bent tenslotte onze gast! Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag u bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij u van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.