De behandeling is als verwacht goed verlopen, er mag misschien iets meer uitgelegd worden tijdens de verschillende stappen in de behandeling.
Goede uitleg en geen problemen met doorverwijzing naar kaakchirurg
Goede ervaring zoals altijd.
Nvt
Vriendelijk ontvangst, goed geholpen, geen gehaast, prettig verlopen.
De behandeling van de mondhygieniste leek fijn en vlot te verlopen. Echter toen ze op het einde met het zuigstuk nog stukjes kalk van mijn gehemelte zoog, is dit zodanig gekwets dt het bloede toen ik thuis kwam. ER hingen allemaal velletjes los en ik kan nog koud, nog warm drinken verdragen en bij het eten doet het nog steeds heel veel pijn. Hier ben ik niet blij mee. Had ze niet gewoon mijn mond kunnen laten spoelen? Hoop dat hier aandacht aan besteed wordt
Ik ben er prima geholpen
Gewoon goed
Weinig informatie gehad, pijn tijdens het verwijderen van tandsteen werd erg hard gedaan. Tandkiezen moeten getrokken worden, maar werd weinig reden voor gegeven. In eerste instantie ook geen duidelijkheid over de kosten, maar pas bij de balie toen ik de brief kreeg. Het was erg druk en er was maar een telefoniste. Niet erg vriendelijk. Ik vroeg nog om een vervolg afspraak of daar tijd voor was, werd niet echt op geantwoord. Toen maar gezegd dat ik terug zou bellen. Niet hele goede service.
Met een afspraak voor de tandarts en mondhygiënist kort achter elkaar was ik in een half uur door beiden vlotjes en goed geholpen. In een prettige sfeer ondanks de corona was het weer een goede ervaring
ik werd gerustgesteld over mijn klacht
E-mail adres aanpassen aub [email protected]
Ik kwam voor de eerste keer op deze locatie. Ook de mondhygieniste kende ik niet. Maar werd prima ontvangen en er was een goede uitleg. De behandeling verliep goed , met tussendoor vragen of alles oke was. Zeer prettig.
Geen wachttijd Ze staan je altijd te woord
n.v.t.
Doen wat ze zeggen
Naar de tandarts gaan blijf ik altijd spannend vinden. Maar er word echt voor gezorgd dat ik ontspannen ben zodra ik er ben door de sfeer die er heerst
Ik had kiespijn. Ik kon gelijk dezelfde ochtend komen. Ondanks mijn angst voor de tandarts ( niet de persoon tandarts ), ben ik heel goed, vriendelijk en kundig geholpen. ( mijn dank daarvoor).
prima ervaring
IK HEB NOOIT KLACHTEN
Doordat ik iets later was op mijn afspraak en voor mij een patiënt stond die wat meer werk had, werd mijn aanmelding van binnenkomst zeker 10 minuten later. Ik kreeg toen de opmerking dat het wel heel erg laat was en dat ik wel een nieuwe afspraak zou moeten maken. De assistente kwam al kijken of ik er al was en gelukkig was de tandarts zo vriendelijk om mijn controle toch nog uit te voeren. De receptioniste mag iets klantvriendelijker zijn wat mij betreft en plezier uitstralen in haar werk, het is toch jullie visitekaartje en eerste indruk.
Heel erg prettig ontvangen bij de bezoeken, nemen de tijd voor de klanten en zijn meedenkend naar oplossingen.
Goede tandarts, ik was wat te laat die dag voor de controle. Gelukkig konde ze me iets later helpen. Goede indruk gekregen, met name vriendelijkheid en zorgvuldigheid.
Molenstraat 170
4881 GG Zundert