reparatie gebit
Voor alsnog zeer goed.
Vriendelijk ontvangst, doel gericht te werk gaan
De vulling was uit een voortand gevallen en is snel en perfect gemaakt door tandarts Ong. Onzichtbaar en prachtig! Mijn dank, ik durf weer te glimlachen en ben zeer tevreden.
Ik heb hier niets op aan te merken
Ik voel me begrepen als patient er word me niks opgelegd.
mijn ervaring was goed
Was goed geregeld. Vlotte afhandeling
Ik vond dat de tandarts de tijd nam om uit te leggen wat er moest gebeuren en goed hiep.
Ze zijn nog wel met de verbouwing bezig.
Zeer correct en deskundig behandeld, maar moest wel ruim 10 minuten op de onaangename tandartsstoel met met hoofd naar beneden met een beschadigde rug wachten tot er een tandarts beschikbaar was.
Als je belt voor een afspraak duurt het bijna twee maanden voordat je aan de beurt bent. Daardoor gaan de vervolg afspraken over het kalenderjaar heen, en wordt er geen oplossing mee gedacht om verzekering technisch iets flexibeler te zijn.
netjes geholpen en volgens afspraak
Had pijn n tandvlees en tand en daar zat dus een gat in even een noodvulling en word volgende week mooi gemaakt .aardige tandarts en assistente
De rustgevend tijdens de controle. Ontvangst is kou en kil als je binnen komt en weggaat.
Lang niet bij tandarts geweest. Schrok dat veel meer tanden los staan dan ik wist. Ik kon enkele uren na de controle terugkomen voor het grootste gedeelte van de behandeling.
Keurig geholpen, zoals altijd
Vriendelijke ontvangst. Professionele en vriendelijke behandeling.
Vriendelijke tandarts al jaren vertrouwd gezicht in de praktijk
Vliegt een beetje van de ene kant vh gebit naar de andere kant, heeft niet echt een vaste werk route zeg maar voor m’n gevoel
Ik had een hele positieve ervaring. Mijn complimenten aan de assistente die aan het werk was op 26 november. Ze was me van alles aan het uitleggen en was erg gemotiveerd.
Molenstraat 170
4881 GG Zundert