Gewoon oke
Ik ben op het de afspraak tijd behandeld en een goede verzorging gekregen .
Fijne, vriendelijke hulp en service.
Heb geen klachten over de tandarts of de assistente. Ben prima geholpen.
Rust, vertrouwen en duidelijke uitleg bij alles wat ze doen. Elke vraag die je stelt, in de stoel, naderhand of tijdens de behandeling wordt rustig tekst en uitleg gegeven. Dat maakt een bezoek aan een tandarts aangenamer.
Goed geholpen,en vriendelijk. Ze hebben begrip voor de situatie wat ook heel erg belangrijk is!
Kundige en aardige mensen bij de tandarts!
Alles is goed gegaan
Geweldige , klantvriendelijke omgeving .
Vriendelijk, zorgvuldig en met aandacht
Vlot en vriendelijk
Alle zaken goed in orde, afspraak snel, ontvangst helder, behandeling prima. Ga zo door!
Goed en duidelijk geholpen goed op tijd en tijdens de behandeling weinig gevoeld echt een prima ervaring.
Het contact met de tandarts en zijn assistente was prettig; de behandeling werd kundig uitgevoerd. Wat mij stoorde was: “Open up for better care” op de muur van de wachtruimte en van de behandelkamer. Daar moet in onze eigen taal toch iets beters voor te vinden zijn. Een tandartspraktijk is bovendien geen commerciële zaak, die het ‘hippe’ Engels moet gebruiken, naar mijn mening. Ik vind de aanmoediging ook weinig inhoud hebben: wie moet zich ervoor open stellen, de cliënt? Of is het juist een aanmoediging voor uw eigen personeel? Als u het Engels toch beter vind klinken: Wake up to your own language!
Goede service ,vriendelijk personeel en snelle service,niets op aan te merken
tandarts was heel vriendelijk en assistente was geduldig en deed haar werk prima. Kortom ik ben tevreden.
Door een vermoedelijke verbouwing geen mogelijkheid om te zitten. Bij de tandsteenverwijdering ging men niet bepaald voorzichtig te werk. Het was een groot bloedbad, ook daarna nog.
Fijn dat ik dezelfde dag mocht komen ivm klachten
Sins kort overgestapt ivm verhuizing. Ik ben zeer angstig maar deze tandarts is zo rustig en werkt prettig en snel. Voor nu een super 1e behandeling gehad
vriendelijke tandarts en assistente die goed communiceren.
Goede plaats voor het parkeren. Zuivere ontvangst en vriendelijke benadering.
Vriendelijk,netjes en zorgzaam voor de klanten.
Balie medewerkers , prima Behandeling ,redelijk hardhandig met verwijderen tandsteen (tandvlees) Water loopt over bij de behandeling , kortom niet prettig
Ik kon gelijk terecht met een klacht
Molenstraat 170
4881 GG Zundert