Ik kwam binnen De receptioniste (ze had gewone kleren aan dus geen schort)was druk in gesprek met iemand over koetjes en kalfjes. Dit duurde en duurde.Ik ben maar naar toilet gegaan en ben gaan zitten. Toen de "bekende" uiiteindelijk wegging werd vanachter het scherm geroepen wat mijn naam was.. De volgende patiënt kwam binnen: vervolgens zegt ze tegen die meneer: U bent lang hier! Ik heb een uur staan! Ik kreeg ook gelijk te horen dat hij voor een wortelkanaalbehandeling kwam.. Zo'n onprofessioneel ontvangst ! ( wat hebben wij, als andere patiënten, er mee te maken waar iemand anders voor komt.) De tandarts was fantastisch!!!!!!!!!! Na de behandeling heeft daartegen een zeer deskundige assistente mij verder geholpen en uitleg gegeven over de verzekering. Complimenten voor deze assistente! Dus: tevreden over behandeling zelf 100%
goed was verhelderend
Snel effectief
Voor mijn man en mij voor de eerste keer en dus eerste indruk was zeer positief.
Behandeling op afgesproken tijd, klantvriendelijk
Personeel was heel vriendelijk en legde alles duidelijk uit
Ik kan er niets aan toevoegen.
Tot op heden blij met implantaten
Kan janny aanbevelen.Is rustig en luistert goed.steld je op je gemak
Men wordt op een aangename manier verwelkomt door vriendelijk personeel.
Er was een klein probleem met mijn vulling, dit werd gelijk opgelost!
Het is zeer goed
Hele aardige tandarts en assistentes
Ik werd door haar netjes behandeld en ze was vriendelijk
Een hele verbetering als voorheen
De tandarts is niet mijn favoriete uitje maar bij deze praktijk ben ik niet zo angstig meer.
Ik vind het jammer dat het personeel achter de balie minder plezier hadden in hun werk. Ze waren nogal nors en minder enthousiast in hun werk. De tandarts en assistente daarentegen waren echt super lief voor mij en me zoontje. Legde alles goed uit en namen alle tijd om ons goed te begeleiden en mijn zoontje zich op zijn gemak te laten voelen. Hij kijkt nu nog steeds terug op een positief bezoek.
Goed geholpen en vriendelijk behandeld
Fijn dat ik direct werd geholpen. Het zou echter prettig zijn als de monddouche iets minder hard spuit. Nu zat het water zelfs in mijn ogen.
Zie opmerking
Goed georganiseerd, Anamnese wel heel beperkt
de assistentes aan de balie waren heel correct met het te woord staan van mij. Maar... Alleen tijdens het wachten waren ze continue met elkaar aan het kletsen. Het was privé dat kon ik horen. Heel storend, laat ze hun werk doen en niet als er 4 man in de wachtkamer zit gezellig met elkaar zitten te kletsen.
n.v.t.
Nieuwe tandarts en assistenten.
Molenstraat 170
4881 GG Zundert