Vriendelijk, duidelijk en goed.
Ik dring niemand mijn keuzes op
Behandeling conform gemaakt afspraak. Correct en duidelijk geholpen.
Vakkundig
Werd snel geholpen
Er wordt weinig gecommuniceerd met de patiënt. Ze doen van alles maar zeggen niet wat ze doen of gaan doen . Dit geeft een vervelend gevoel
Keurig en snel geholpen , bij afgebroken kies , werd meteen geholpen .
Altijd tevreden.
Keurig volgens afspraak en adequaat geholpen
Ben goed behandeld
De mensen zijn vriendelijk
Op een vriendelijke manier wordt je geholpen. Tanden worden goed gecontroleerd.
tevreden
voor de eerste keer bij Tandarts van Hasselt en het verbaasde ons een beetje dat de tandarts heel gehaast(chaotisch) werkt. maar regelt wel wat moet gebeuren en denkt ook met je mee
het lijkt wel een fabriek
Een vakbekwame goede tandarts!
Prima tandarts. Maar de dames die hem assisteren mogen wel wat beter op hun werkzaamheden letten. Patiënten gegevens door elkaar halen, om vervolgens behandeld te gaan worden met de tand en medische gegevens van je echtgenote is geen goede zaak.
Ik bezoek de practijk al meer dan 44 jaar en ben in het algemeen heel tevreden.
Prima en snel geholpen. Prettige behandeling
word netjes behandeld
Je wordt er netjes behandeld en geen lange wachttijden
Molenstraat 170
4881 GG Zundert