Fijne tandarts niet teveel poespas en fijn vriendelijk personeel/ assistenten
ik ben heel tevreden. De dokter was heel aardig en de assistend was ook heel goed.
Dit jaar ben ik niet persoonlijk uitgenodigd voor een controle maar moest ik vernemen via de controle herinnering van mijn vrouw. Blijkbaar had ik die ook moeten zien als een uitnodiging voor mij. al met al heel onduidelijk!!!! maar het meest vervelende is me overkomen tijdens de controle. De controle door tandarts van Hasselt was zoals ik al jaren gewend ben zakelijk , korrect en vakkundig. Maar het daarop volgend tandsteen verwijderen was beneden alle pijl. De assistent bleek in mijn geval de behandeling absoluut onvoldoende te beheersen en ik heb dan ook verzocht de behandeling vroegtijdig te beëindigen.De behandeling is dan ook niet afgerond. Ik heb me daarover ook beklaagd aan de receptie. Ik ben al ongeveer 40 jaar klant bij tandarts van Hasselt en laat al jaren tandsteen verwijderen en dit is me nog nooit overkomen. Bij volgende behandelingen wil ik graag vooraf op de hoogte worden gesteld wie de behandeling gaat verrichten.
ik ben al ruim 40 jaar klant bij tandarts van Hasselt en dit is me altijd nog goed bevallen. Altijd op afspraak, niet lang wachten, vakkundig. Ook direct tandsteen verwijderen bij mondhygieniste.
Duidelijk geholpen
Ik werd vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Ook dat ik gelijk werd behandeld op de gaatjes die gevuld moesten worden en tandsteen werd verwijderd vond ik zeer aangenaam omdat een vervolg afspraak dan niet nodig is.
Rustig ,precies op tijd en vakkundig.
Vriendelijk personeel, pijnloze behandeling, afspraak maken is makkelijk en wachttijd niet lang
ik ben tevreden omdat er naar mij geluisterd word.
Al jaren lang goede ervaringen.
Ik heb het gevoel dat er adequaat wordt behandeld, maar de sfeer is nogal zakelijk.
Mijn ervaringen met Tandartspraktijk van Hasselt zijn zeer positief. Al toen ik in Zundert woonde. Inmiddels woon ik al weer ruim 20 jaar in Breda, maar mijn tandsarts is en blijft in Zundert!
Prettig en snel geholpen zoals altijd. Nog nooit een nare ervaring gehad.
Ik vanaf ongeveer de oprichting van de praktijk en ben altijd vakkundig behandeld.
goede en uitstekende behandeling
Word netjes door de baliemedewerkster ontvangen en door de assistente opgehaald om daarna vlot door de tandarts geholpen te worden.
vriendelijk en doeltreffend.
Molenstraat 170