Binnenkomst voorzichtig, eerst desinfecteren en spoelen vies maar ging goed thermometer werkte niet en ik stond met mijn jas in de hand niet erg handig als je handelingen moet verrichten. Dus graag iets om je jas op te hangen ( bv stoel in wachtkamer) zodat je daarna kan spoelen e.d. en je je jas niet meer aan hoeft te raken
Ben zeer tevreden over het resultaat
Correct, volgens afspraak, op tijd, met voldoende persoonlijke aandacht en professioneel behandeld
een goede ervaring, ik was kei zenuwachtig, maar ze wisten mij goed gerust te stellen
Prettige geholpen
Mijn gevoel was prima voelde me veilig bij je in deze Carona tijd.
Prettig geholpen door de nieuwe tandarts Nam de tijd, zeer relaxte sfeer. Goede maatregelen om corona besmetting tegen te gaan. Dik tevreden
zeer vriendelijke ontvangst, netjes geholpen vriendelijke Tandarts zeer prettig ervaren
Goede behandeling
Prettig en patientvriendelijk.
De ontvangst en afhandeling van coronamaatregelen is heel correct. Daarna moest ik meer dan 30 minuten wachten alvorens te worden geholpen. De behandeling was prima en verliep georganiseerd. Er werden twee kronen naast elkaar geplaatst. De ruimte aan de onderkant tussen de kronen (bedoeld om gemakkelijk schoon te kunnen maken) vind ik veel te groot. Heel gemakkelijk blijven hier bv stukjes van nootjes tussen zitten die storend zijn. Het schoonmaken gaat eenvoudig maar in een restaurant tussen elke hap je gebit reinigen werkt natuurlijk niet. Dan zit je dus de hele tijd met je tong te vechten tegen een stukje biefstuk of patat dat tussen je kiezen zit verstopt.
Vriendelijk en goed
Een hele goede ervaring Gewoon goede tandarts
Prima hulp. Er werd de tijd voor me genomen. Goed geholpen.
Vriendelijk en op tijd
Gewoon goed.
Alles goed geregeld
Ik moet altijd even wennen aan een tandarts. Tandartspraktijk van Hasselt heeft ervaring met mensen die knarsentanden. Ik hoop dat ik hier client mag blijven. En tandartsassistenten aan de balie kunnen altijd bijleren. Ze doen flink hun best. De samenwerking met Levident is nieuw. Als ze beter op elkaar ingewerkt zijn gaat dit soepel lopen. Ik heb meerdere tandartsen gehad en ik moet hier niet te veel over nadenken. Ik moet niet nadenken over hoe mijn ervaring was. Dit werkt niet zo goed bij mij. Ik moet gewoon er naar toe gaan en klaar. Dit is bij alle tandartsen.
De assistente die mijn gebit reinigde vond ik zeer belerend, net of ik een klein kind was.
Molenstraat 170
4881 GG Zundert