Vriendelijk, professioneel. Mooi op tijd
De praktijk van Van Hasselt is pas overgenomen. Over deze praktijk was ik altijd zeer tevreden. Ik kijk nu even de kat uit de boom. Op zich ook goed behandeld, maar wel opvallend, dat er nu iets is met mijn tandvlees, terwijl ik daar nooit eerder iets van gehoord heb en ook nooit geen klachten Over heb gehad. Nu naar de mondhygiëniste.
Klein verbeterpunt, kleine ingrepen gelijk doen zoals tandsteen,
Ondanks afspraak om 8.30 pas om 8.45 geholpen. Dat was een minpuntje. Voor de rest efficiënt en deskundig. Wel wat onpersoonlijk, maar zakelijk
Opm.: Tevreden over tandarts Dhr. Costas en assist. maar kan dit niet aangeven. (staat niet in het keuze-menu van de behandelaars)
Ontzettend goed behandeld
zie boven
2 gaatjes laten vullen en tandsteen laten verwijderen. Snel aan de beurt en geholpen. Echter wel erg merkwaardig, dat ik zelf over m’n tandsteen moest beginnen, 3 weken geleden vervolg afspraak hiervoor ingepland en nu niks over in de computer te zien maar wel wetende waar het zit als ik terug plaatsneem in de stoel zonder opnieuw te hebben gekeken. Heb nooit geen tandsteen, vraag me dan wel even sterk af zit/zat het er wel echt.
Prettige binnenkomst en een leuke en zeer geruststellende behandel methode.
Ik word goed behandeld en beveel het aan
ik ben vriendelijk geholpen
Erg vriendelijke tandarts met duidelijke uitleg.
Prima. Goede uitleg bij binnenkomst wat te doen i.v.m Corona. De controle door de tandarts is zoals altijd goed en bij een behandeling wordt er duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren.
graag meer aandacht voor mijn tanden
Vriendelijke mensen
Prima welkom geheten, kort gesprek over vorige halfjaarlijkse controles en wanneer voor het laatst foto's genomen waren. Daarna foto willen maken maar apparaat deed het niet, was storing. 2 personen gezien, uiteindelijk tandarts snel gesproken over acties die te doen stonden en daarna was het klaar en is er nieuwe afspraak gemaakt.
Assistente deed vanalles zonder te vertellen waar ze mee bezig was. Ik vind dat lastig
Vlak voor mijn vakantie brak een kies af. Ik was heel blij dat ik een dag later terecht kon, zodat ik nog op vakantie kon zonder last van mijn tanden. Heel fijn geholpen en bedankt voor het meedenken!
Leuk personeel aardige tandarts! In een woord helemaal top!
Kom er al van kinds af en inmiddels een andere tandarts, nooit geen klachten gehad.
Ik vond dat ik te lang moest wachten, meer dan 20 minuten
goed en tevreden. aardige nieuwe tandarts, verbetering en vernieuwing voor de praktijk is goed ( en was nodig) Wel tijd om de praktijk eens te vernieuwen,/verfbeurt (snap ook dat het niet gelijk gebeurd ivm andere tandartsen) , maar wil het wel meegeven
Ik heb erg lang moeten wachten om bij jullie binnen te komen voor een afspraak. Gevolg is, dat het tandsteen erg is toegenomen, daarnaast is er onlangs een afgebroken voortand gerepareerd. Ik heb hierop maanden moeten wachten en gaat hier wel over een voortand. Voor het tandsteen kan ik nu pas in november bij Levident terecht. Ik begrijp, dat het nu allemaal wat langer duurt, maar dit vind ik wel erg lang gaan duren en vooral omdat ik liever alles in 1 keer wil hebben afgewerkt.
Er is wel vrij weinig contact met patiënt, maar zijn wel deskundig
team is enorm goed op elkaar ingespeeld. zonder verdoving een vulling laten vervangen en dat geschiedde zonder enige pijn.
Molenstraat 170
4881 GG Zundert